Ahir vaig estar acabant d’ajustar la bici amb el quadre nou a la tornada, cassoleta de la direcció, la peça que va entre el quadre i l’amortidor de davant i pressió de la Fox de darrera, avui he sortit a veure que tal va.

Ara va tot bé, la direcció perfecte, el SAG de darrera més curt, crec que dur menys SAG del que hauria, sobre un 20% i no un 30% com marca, però vaig més còmode així.

Falta canviar el cable de canvi, el que duc es més gruixut del que toca, error meu al muntar-lo, ho faré aquest vespre o demà si puc, dimecres torno a sortir a veure que tal va i ja la següent Pedals de Foc el cap de setmana.

He sortit de casa molt cansat de cames i amb molt poques ganes, però havia de sortir.

Ho he notat amb el cor i amb el ritme, impossible mantenir un ritme normal, el cos necessita descansar i avui no li he donat massa marge després d’ahir.

Passaven 3 minuts d’un quart de vuit del matí, he encarat el polígon Mas Alba i el Collet de la Fita, he arribat al pàrquing amb un temps de “merda”, però el cos no donava gaire més.

Fins el mirador dels caçadors que m’ha donat uns segons més de 23 minuts, contant que 20 minuts es un temps correcte i que ho he fet amb 19 amb la gravel, avui malament.

He anat cap als Holandesos i baixada cap a la Casa Nova pel corriol.

M’ho he cregut i he volgut baixar forçant un pel la bici, i va bé, però crec que si m’hi arribo a esforçar un pel més acabo a terra, per ruc.

Trialereta de la dreta cap al creuament de La Fassina i pujada a Jafra per la trialera del revolt, puja bé, molt millor que l’altre quadre aquesta Jet9RDO nova.

He anat un pel  mĂ©s amunt de Jafra per entrar a l’esquerre i anar a buscar la trialera que et baixa a la riera i cap a la pista que puja als Masets de Dalt.

La trialera de baixada bé, cap problema, ni de frens, ni d’amortidors, tot bé.

Pujada cap als Masets i per la trialera que comença a l’esquerre he pujat fins a la pista de Can Pere de la Plana fins a Quatre Camins.

La pujada bé, molt cansat de cames, he hagut de posar més ferro del normal en algun punt, però tot i dur una velocitat baixa i una cadència baixa, no he posat peu, no tinc clar si es la bici o jo que m’ho he cregut.

He creuat la pista, trialera de darrera, tot perfecte i pista cap a Mas Milà, per anar a l’esquerre cap a Can Pere de la Plana pel corriol de pujada que hi ha marcat amb un GR.

Baixada cap a Can Lloses per la Granja Escola, i cap a les Casetes d’en Portacreu pel corriol que fem últimament, d’allà cap a Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera i pujada a Santa Bàrbara per baixar cap al passeig i cap a casa.

M’han sortit 25,41km que he fet amb 1h 34m a una mitja de 16,2km/h, la setmana passada em va sortir 18,1km/h de mitja, es a dir, avui anava cansat i el cos m’ho ha dit al pujar-me a la bici. 575 metres de desnivell positiu i 574 de negatiu, cadència de 72 rpm, 189W de mitja i 825W de màxima, que no està gens malament, 127 ppm de mitja que és el meu 73% i màxima de 156 ppm que és el meu 90%, baix de cor, el cos ha fallat avui. Consum energètic de 1210 calories i em diu 3,7 sobre 5 de treball aeròbic i 2,1 sobre 5 d’anaeròbic, avui he treballat la base, el low aerobic, demà descansaré, dimecres miraré de tornar-hi, quelcom curt, però per provar el cable de canvi.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 25644 m
Total climbing: 594 m
Total descent: -595 m
Download file: 29_05_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix