Aquest matí he sortit, amb poques ganes, però em tocava.

Camí de la Fita amunt, he sortit de casa a dos quarts de vuit aprox, i des d’allà cap al mirador dels caçadors.

El Garmin m’ha dit que estava en +7 de forma física, però em feien mal les cames, el diumenge em va dir 72 hores per recuperar-me del tot, ahir vaig sortir a córrer i avui tot i que el Garmin m’ha dit que estava bé, no m’hi he trobat.

Baixada cap als Holandesos, corriol de la Casa Nova fins al creuament de La Fassina, Can Marcer i Jafra i pujada cap a Jafra, per la trialera del revolt.

Començant a pujar la trialera he escoltat un soroll de radi, com si una pedra hagés donat un cop fort a un radi o un radi hagués petat, però no he parat, les rodes giraven bé, no es veia res estrany.

He pujar fins a Jafra i baixada per darrera, pel corriol del pàrquing cap a la pista que puja cap als Masets de Dalt.

A mitja baixada he parat, hi havia un soroll a darrera que no era normal i si, un radi ha fet “paf” i s’ha trencat pel cap.

L’he doblegat perquè no entrés enlloc i fes una desgràcia i he seguit baixant al mateix ritme, no he notat en cap moment que la roda de darrera ballés més del normal.

Pujada cap als Masets i a l’esquerre per la trialera que va a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, tot bé, la roda bé, com si res.

He creuat la pista i trialera avall per agafar la pista que baixa a Mas Milà, pujant a l’esquerre pel corriol marcat amb un GR cap a Can Pere de la Plana i baixada per la granja escola cap a Can Lloses, riera i de tornada a Sitges pel corriol que fem últimament i que et deixa a la pista que va cap a les Casetes d’en Portacreu.

Des d’allà, cap a Les Torres, Vallpineda, pujada a Santa Bàrbara i cap a casa pel passeig.

M’han sortit 24,90km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 18,1km/h amb un desnivell positiu de 547 metres i negatiu de 542 metres, cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 185W, màxima de 839W, mitja cardíaca de 134 ppm que és el meu 77% i màxima de 162 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 1043 calories i ja comença a fer calor, tot i que hi havia humitat, d’estiu he anat molt bé, ni “manguitos” m’han fet falta.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25075 m
Total climbing: 567 m
Total descent: -563 m
Download file: 24_05_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix