Aquest matí hem quedat a les 7:00 al Caprabo per anar a fer la ruta del Pantà de Foix, que es llarga i normalment arribem cap a les 11:00.

Estàvem el José, en Josep Maria i jo, hem sortit cap a la Plaça de la Vila a Sant Pere de Ribes on han aparegut el Santi i en Joan Manel passats uns minuts, ambdós puntuals.

Sense perdre gaire temps hem encarat cap al Castell i per darrera fins a la Mahle i pujada cap el Mas de l’Artís però sense arribar-hi, anem a l’esquerre per una pujada encimentada anant a buscar l’inici de la pujada dels Balcons.

Ens ha començat a ploure, molt poca cosa, però alguna gota es veia al terra molt sec.

La pujada als Balcons es horrible, encimentada però amb desnivell, l’hem pujada tots bé, però el José marcant un ritme molt alt de seguir, en Joan Manel en darrera d’ell.

Un cop a dalt, reagrupada i baixada cap a l’inici del Fondo de les Oliveres, per anar a l’esquerre trialera avall i pujar a la dreta, per una pujada curta però molt exigent que avui l’ha feta només en Joan Manel i el Santi, que venia elèctric.

La segona part de la pujada ha sigut problemàtica, en Joan Manel ha relliscat i ha picat amb una pedra, s’ha fet mal, tot i que passats uns minuts ha seguit bé.

Després ja baixes fins a la pista principal que a mà esquerre et dur a la base del pantà.

Pujada per sota de la presa pel corriol de rigor i ens hem plantat al pantà de seguida.

Li hem donat la volta i després de la cadena al final, parada per la foto.

Dúiem un ritme relativament important, no eren ni les 9 del matí i ja dúiem mitja ruta.

Després de la foto hem seguit fins a Castellet i hem pujat a Torrelletes per uns corriols que hi ha paral·lels a la carretera a l’esquerre.

Des de Torrelletes, sortint per dalt, hi ha una pista que et dur a la Casa Alta, amb una trialera que cau a la dreta que hem fet primer el Santi, que l’ha baixada bé, després jo que m’ha relliscat de davant i he baixat amb un peu a fora del pedal complertament acollonit i després en Josep Maria que li ha passat el que a mi, però amb els 2 peus posats, ambdós ens hem vist a terra, ens hem salvat de pels.

En Joan Manel i el José han fet pista i ens hem trobat a baix, per seguir pista amunt cap a la Casa Alta, la deixem a la dreta sense arribar-hi i seguim pujant fins trobar-nos de nou a l’entrada de l’inici del Fondo de les Oliveres.

La baixada es espectacular, el Santi en Josep Maria i jo per la trialera de l’esquerre, la resta ens hem trobat a baix i sense fer peu fins arribar a la pista que ens puja al Mas de l’Artís.

Pujada al mas i a la rotonda que hi ha a davant, hem agafat la trialera que acaba amb un reguerot a la part de baix, l’hem baixada tots molt bé, després el corriol et dur a un punt que s’ha de pujar caminant i a la pista principal per on hi hem passat abans, però en sentit contrari.

La baixada cap a Vilanova l’hem feta amb la variant de corriol de la dreta, que té un punt de pedres que l’has de fer si t’ho creus, sinó millor fer-lo a peu i et deixa a la Masia d’en Cabanyes, la tornada per la Mahle i després hem anat a la dreta per anar a buscar l’antic Casino de Barcelona i per darrera de l’hospital Sant Camil fins a Puigmoltó, on creuant la carretera ens hem acomiadat del Santi i en Joan Manel que han anat directes cap a la banda de Ribes i la resta cap a l’autòdrom i Rocamar, on en Josep Maria i el José han seguit cap a casa per la Plana Est i jo pel passeig.

Estava a casa que eren les deu i quart, hem anat molt ràpid.

M’han sortit 53,46km que hem fet amb 2h 55m a una mitja de 18,km/h amb un desnivell positiu de 965 metres i negatiu de 946 metres, cadència mitja de 77 rpm, potència mitja de 176W, màxima de 822W, mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i la màxima de 165 ppm que és el meu 95%, consum energètic de 2115 calories i calor, 17,3 graus de mitja i mínima de 14 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 53981 m
Total climbing: 1032 m
Total descent: -1021 m
Download file: 07_05_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix