La setmana passada, després de sortir amb la gravel, al arribar a casa, vaig voler purgar els frens i no va anar bé, el de davant no treballa, té aire, però no he aconseguit treure’l i amb la moguda dels Rodalies d’aquesta setmana que la R2 només dur un tren per hora per un incendi dilluns a Gava, no he pogut anar a BikeIT a mirar-ho, així que no he sortit a fer series de força com hauria, he sortit amb la Niner a fer una volteta.

Passaven 2 minuts de les set i vint del matí, he encarat el polígon Mas Alba i he començat a pujar el Collet de la Fita fins el pàrquing.

Com que la idea era fer series, he estat buscant en alguns punts fer una pujada de pols i de watts per treballar en Z7, tot i que no son les sèries que faig amb la gravel.

Des del pàrquing de la Fita fins al mirador dels caçadors, Holandesos i baixada pel Fondo de les Llenties fins el creuament que puja a Jafra.

Pujada per la trialera del revolt i baixada per darrera, pel pàrquing fins arribar a la pista que puja als Masets de Dalt.

Des d’allà, pujada per la trialera del lateral de la pista, després del pi fins arribar a dalt de tot i quedar-me bocabadat de la desgracia que ha provocat l’incendi de l’estiu de l’any passat, la que va provocar un Ex-ADF de Vilanova amb la seva novia menor, quina parella de subnormals ☹

He creuat la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins per fer la trialera de darrera, pista cap a Mas Milà i pujada pel corriol de l’esquerre fins a Can Pere de la Plana de nou, baixada per la granja escola fins darrera de Can Lloses i cap a Sitges per Les Casetes d’en Portacreu, polígon Mas Alba i cap a cas pel mateix camí.

M’han sortit 24,32km que he fet amb 1h 23m a una mitja de 17,5km/h amb un desnivell positiu de 578 metres i negatiu de 557 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 182W, màxima de 1112W, mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i la màxima de 163 ppm que és le meu 94%, el consum energètic de 1042 calories i tot i que he sortit de primavera, es pot sortir d’estiu perfectament, un pel de boira o humitat, però quasi s’agraeix.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24617 m
Total climbing: 640 m
Total descent: -580 m
Download file: 04_05_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix