Vuit del matí, hem sortit l’Adolf, l’Albert i jo, camí de la pista que puja des del càmping de Palau de Cerdanya.

Hem pujat fins al primer creuament al quilòmetre 7, com vàrem fer ahir, i hem anat cap a l’esquerre per la pista fins a la carretera que es al quilòmetre 10.

Des d’allà l’Adolf ha dit de fer una pista que havia vist.

Hem anat carretera amunt uns metres fins trobar el corriol que puja a l’esquerre, el mateix que vàrem fer ahir, però just entrar al corriol hi ha una mena de pista poc transitada a l’esquerre.

Pista amb herba, sense trepitjar, que es fa lenta de pedalar perquè es com si t’agafessin per darrera i no poguessis pedalar bé.

Hem anat fent fins que la pista s’ha convertit en una pista cada cop més estreta i hem començat a trobar arbres caiguts que no deixaven pedalar.

En un punt hem decidit fer una volta caminant per poder passar els arbres que hi havia, no es podia passar pel camí i trobar camí més endavant.

Això ha estat un tastet del que ens esperava, ja que hem seguit avançant i ens hem acabat trobant que no es podia pedalar, només es podia caminar aixecant la bici i saltant arbres caiguts constantment.

Com que son així de llestos, hem pensat que en algun punt del camí això acabaria, però no, no ha acabat i ha seguit així molta estona, que hem estat caminant.

En un moment donat l’Adolf ha dit de girar cua, però hi havia més distància tornant que mirant d’anar a buscar la carretera, que es veia a uns 400 metres amunt, camp a través.

Hem caminat amunt, sense pista marcada i tot molt tapat per arbres, acotant-nos i esgarrinxant-nos fins que al final hem trobat de nou la carretera.

Hem pujat per carretera fins el banc del mirador del Borne 504, on comença la trialera de 5 estrelles i hem anat avall per la trialera, fins trobar el creuament on deia Refugi de, no recordo el nom.

Es el refugi que es troba a mà dreta pujant per la carretera cap a Coma Morera, la de la dreta.

Hi havia marcat 1,5 quilòmetres, hem arribat al refugi, després d’una pujada interessant, i que he fet peu, uns 5 metres, ja no podia més.

Des del refugi, creuant la carretera, hi ha un corriol que no havíem fet mai i deia Osseja, hem agafat el corriol i hem anat avall.

El corriol ha començat bé, tot de fang amb merda de vaques barrejat i al cap d’una estona s’ha complicat, i això que tenia bona pinta.

Altre cop arbres caiguts i a aixecar la bici, però aquest estava marcat amb línies grogues.

La pega es que els arbres els havien deixat i la gent hi passava caminant, però no amb bici, havies de baixar.

Hem anat fent i en un punt que ehem fet una cariant pel lateral, m’he enganxat la màniga i s’ha quedat un tros de màniga a l’arbre, que no he recuperat ☹

Merda, es la equipació de primavera que vaig estrenar divendres, just 3 sortides i trencada.

El corriol ha acabat en una pista ampla que al cap de pocs metres hi havia una creu groga i a la dreta un pas canadenc pels animals, després del pas canadenc a l’esquerre un corriol que baixava.

Hem agafat el corriol i ens ha dut al camí que va de Vallcebollere fins a la taula d’Orientació, aquest el conec.

Brut, però es pot pedalar bé, amb alguna pujada i alguna baixada, però quasi tot un “fals pla”, que acaba amb una pujada de pedra trencada i molt de desnivell que hem fet tots caminant, fins i tot l’Albert amb l’elèctrica.

Després de la pujada el corriol que baixa fins a la taula d’orientació, el vàrem fer ahir i des de la taula d’orientació hem anat a buscar el corriol que et dur a la granja i després els tobogans de baixada cap al càmping.

Els tobogans son espectaculars, però cada cop que els faig agafo més confiança i ja baixo a un ritme dels que si tinc un problema, em faré mal ☹

Al càmping d’Osseja hem agafat tots via cap a casa creuant el poble.

Ens han sortit 25,57km que hem fet amb 2h 2m en total, però això es en moviment i no m’agafa els quilòmetres i temps que hem caminat, per tan no es real. Em diu que temps total 3h 5m, es a dir, hem caminat una hora i 3 minuts ☹ La mitja de 12,5km/h amb un desnivell positiu de 785 metres i negatiu de 839 metres, cadència mitja de 68 rpm, potència mitja de 158W, màxima de 765W, mitja cardíaca de 119 ppm que és el meu 69% i màxima de 154 ppm que és el meu 89%, costa molt pujar pols cardíac a la zona, l’alçada es nota molt. El consum energètic de 1329 calories, la temperatura mitja de 7,7 graus i mínima de 4 graus, més fred que ahir.

Aquesta no la repetirem segur, però algun tros segur que si.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27767 m
Total climbing: 1001 m
Total descent: -977 m
Download file: 01_05_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix