Dissabte la Sitges Rock Trail Speed, anava cardat de turmell dret i no vaig acabar millor i diumenge vàrem sortir a acomiadar el Jorge que ens deixa, ahir tronc superior perquè el Garmin em deia que havia de descansar com a 40 hores encara i aquest matí m’ha dit que encara en faltaven 11 per recuperar-me, he sortit a treballar el Low Aerobic.

El Garmin em diu que de Low Aerobic estic lluny de l’objectiu, de High Aerobic estic sobrat per dalt i per baix i que d’Anaeròbic estic just, però dins de l’objectiu.

Haig de treballar més series de força per fer pujar l’anaeròbic, però haig de sortir molt baix de pols i de força per poder fer pujar el Low Aerobic també, que ha estat l’objectiu d’avui.

La veritat es que costa, estic acostumat a dur un ritme més alt, però he mirat tota l’estona d’estar per sota del 80% del meu pols cardíac, que no sempre ho he aconseguit, però la major part de la ruta si.

Pujada al Caprabo, Fita amunt, he arribat al pàrquing de la Fita amb més de 17 minuts, impossible en una sortida “normal” i al mirador dels caçadors amb 25 minuts llargs també.

He baixat cap a Can Marcer, pujada cap a la Plana Novella per Jafra, tot pista i per darrera del palau sortida a la carrera de Can Grau pujant cap a Vallgrassa, pista i creuant la carretera del Rat Penat, pista de tornada cap a Sitges, Holandesos, mirador dels caçadors i baixada cap a casa pel mateix lloc que he pujat una estona abans.

M’han sortit 26,89km que he fet amb 1h 26m, un ritme molt lent, a una mitja de 18,9km/h amb un desnivell positiu de 590 metres i negatiu de 586 metres, potència mitja de 180W només, cadència de 70 rpm i ara si, 122 ppm de pols cardíac mig que és el meu 71% i màxima de 148 ppm que és el meu 86%, en algun punt he pujat més del que tocava, la potència màxima de 981W, a la pujada del final cap a l’institut, segurament on he tingut el pic del 86% del pols cardíac, 1075 calories de consum energètic i fresca, més per humitat que per fred, 10 graus de mitja i 8 de mínima.

Al arribar a casa em diu el GPS que haig d’esperar 22 hores per recuperació plena, espero que demà estigui recuperat, sinó faré tronc superior i dijous anaeròbic.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27053 m
Total climbing: 621 m
Total descent: -603 m
Download file: 28_03_2023.gpx

Digues si t'ha agradat

Comparteix