Aquest matí he sortit amb la Fatbike per la Cerdanya, eren les 8 i poc del matí, volia pujar on la setmana passada no vàrem poder pedalar amb l’Albert i baixar el corriol nou que vàrem veure.

Cap a la plaça del poble, baixada al llac i cap el càmping de Palau de Cerdanya, pujada per la pista i al creuament a la dreta, com sempre últimament, a partir d’aquí pujada sense deixar la pista principal fins passar el Mas Tartas i després al creuament, a la dreta i pista amunt.

He començat a trobar gel cap el quilòmetre 9 i poc, estava per sobre de 1700 metres i la pega es que tota la neu que hi havia la setmana passada que havia trepitjat algun vehicle, avui era tot gel.

Al principi he pogut pedalar, però en un punt he hagut de caminar i he caminat, calculo, que sobre un quilòmetre aproximadament fins que he trobat la carretera que puja.

Massa gel, relliscava fins i tot caminant, complicat de poder pedalar a sobre.

Des de la carretera, que ja estava tot net i sense neu, on he arribat amb 10,7km he començat a pujar fins a trobar el banc del mirador a l’esquerre i una pista que puja a la dreta, aquí hi havia un cartell que deia Osseja en sentit contrari.

Aquest es el corriol nou que la setmana passada no vàrem fer amb l’Albert.

M’hi he ficat, un pel de neu, poca cosa, i un pel de gel, però poca cosa també.

A mida que he anat deixant alçada la neu ha anat desapareixent.

Es un corriol molt maco, calculo que tindrà un quilòmetre i poc de baixada, no té cap complicació, molt bonit.

M’he plantat a la carreta i he vist una mena de corriol que seguia baixant, però no m’he vist amb cor d’encigalar-me era un pel massa tard, he preferit mirar amb l’ordinador on anava el camí, si es que hi era i fer-lo un altre dia.

Mentre he seguit baixant per la carretera, al poc he trobat la pujada que faig habitualment quan pujo amb la bici i faig la sortida curta.

Carretera avall fins que he trobat el creuament de rigor amb la carretera que baixa a Osseja i he seguit recte, per la que torna a pujar per anar a buscar, un quilòmetre més endavant, el corriol que baixa fins a la taula d’orientació d’Osseja.

Avui sense gens de neu, he baixat un pel més ràpid que la setmana passada, m’he trobat un parell de persones caminant en sentit contrari, m’han deixat passar i avall de nou.

Des de la taula d’orientació he anat a la dreta a sobre de la granja, avui he aconseguit pujar la pujada curta i empinada de rigor, per primer dia, i per la trialera de rigor cap a la granja.

Després de la granja m’he ficat de nou a la trialera de tobogans de baixada, sense neu i amb algun punt amb un pel de fang, poca cosa.

Cada cop que la faig m’agrada més, té algun punt amb molta inclinació, però es qüestió de seguir la traça i deixar-te anar, es molt divertida aquesta trialera.

Et deixa just a sobre del càmping de Osseja, a la carretera d’entrada al poble i creuant el poble he arribat a casa que eren les 10 i poc.

M’han sortit 21,13km que he fet amb 1h 43m a una mitja de 12,2km/h amb un desnivell positiu de 649 metres i negatiu de 689 metres, una cadència mitja de 68 rpm, una mitja cardíaca de 126 ppm que és el meu 73% i una màxima de 152 ppm que és el meu 88%, un consum energètic de 1191 calories i molta calor, he sortit d’hivern i m’ha sobrat molta roba, 10 graus de mitja amb una mínima de 7 graus, uns 12 a 13 graus per sobre del que vàrem tenir avui fa just una setmana.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 22440 m
Total climbing: 721 m
Total descent: -718 m
Download file: 12_03_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix