He sortit de casa amb la FatBike camí del llac i buscant la pista de pujada del costat del càmping de Palau de Cerdanya, temperatura alta i la pregunta es “on és la neu?”, amb aquesta calorada ha desaparegut tota.

He seguit pujant per la pista, la setmana passada, el diumenge, fa només 5 dies, vàrem trobar neu a la pujada inicial de la pista, avui no he trobat neu fins passar els 1600 metres, que es molt amunt.

He anat fent via fins arribar a l’alçada del Mas Tartas, la setmana passada aquí ja hi havia neu, es podia pedalar bé, però estava tot blanc.

Avui no hi havia ni fang, s’ha desfet tota la neu i ni tan sols ha quedat el fang 5 dies més tard.

Al desviament de rigor he anat a l’esquerre per la pista i hi ha un punt que està amagat del sol, allà he trobat un pel de gel, però poca cosa, més aigua que una altre cosa.

Pel lateral per no relliscar, però tot molt enfangat.

He seguit pujant fins arribar al desviament de l’esquerre que faig per baixar cap a Osseja, res de neu important, una mica en una cantonada per dir que encara estem a l’hivern, no queda gran cosa i crec que el cap de setmana acabarà de desfer el que quedi.

He baixat cap a Osseja lleuger, com que no hi havia neu i estava tot ben marcat, he agafat un bon ritme de baixada.

Cap problema en cap moment, els tobogans estaven nets, res de neu, ni fang, ni res, només pedretes.

M’he tornat a trobar que quan faig servir molt els frens deixen de treballar, haig de deixar d’utilitzar-los una estona i tornen a agafar, crec que les pastilles no son les millors que hi ha per aquest terreny.

He arribar al càmping de Osseja i creuant el poble fins a la porta de casa, amb un bon temps.

He fet 12,53km amb 1h 3m a una mitja de 11,9km/h amb un desnivell de 474 metres positius i 454 de negatius, 68 rpm de cadència mitja, 132 ppm de pols cardíac mig, que és el meu 76% i màxima de 154 ppm que és el meu 89%, consum energètic de 833 calories i calor, mínima d’un grau positiu i mitja de 3,2 graus positius també.

Dutxat i a les 9 llest davant de l’ordinador.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 12704 m
Total climbing: 483 m
Total descent: -484 m
Download file: 10_03_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix