Ahir vàrem anar a esquiar, vaig gastar l’últim dia que em quedava de vacances del 2022.

Aquest matí he sortit amb la FatBike, no tenia gaire temps, però en tenia ganes, així que he fet la mateixa pujada que vaig fer el dimecres corrent, però amb la bici.

Molt menys neu que dimecres, la temperatura es molt més alta, el dilluns de la setmana passada em va donar 9 graus negatius de mínima, avui 1 de positiu, la mitja de la setmana passada 6 de negatius, avui 4,7 de positius, no té res a veure.

La pujada l’he mirat de fer a bon ritme, mirant de fer pujar el cor, crec que ha anat bé.

He arribat al cim amb 45m 29s. El cim vull dir on hi ha una pilona que marca per anar al refu, encara es pugen uns metres més per pista.

La baixada al refu molt ràpida, poca neu, n’hi havia en algun punt, però res important.

Foto del rigor al refu i baixada per una drecera que vaig descobrir el dimecres corrent i del tancat dels animals avall pel corriol.

Aquí ja hi havia neu, bastanta i com que el corriol està inclinat cap a una cantonada, he tret els peus dels pedals automàtics i els he posat a l’altre banda, la plataforma.

Amb cura he baixat, relliscant en algun punt, ja que la neu no rellisca si està en pla, però en una regatera, rellisca i molt.

A mitja baixada ja he començat a trobar menys neu i al final res de res.

Balla de protecció d’animals per arribar al camí que va cap a Nahuja poble, després a l’esquerre per anar a buscar el corriol que et dur per la vora del riu a Osseja, que estava amb neu, molt bonic i en un punt hi havia molt de gel.

He passat caminant, tot i que no relliscava, al tenir temperatura sobre cero, el gel sua i rellisca molt, que no era el cas.

He arribat a Osseja per l’estació de tren i cap a casa, son 150 metres d’un únic carrer fins a la porta.

En total m’han sortit 13,9km que he fet amb 1h 9m a una mitja de 11,9 km/h amb un desnivell positiu de 517 metres i negatiu de 503,7 metres, una cadència mitja de 69 rpm, una mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i una màxima de 169 ppm que és el meu 98%, un consum energètic de 918 calories i el diu que el treball amb aeròbic ha estat de 4.1 sobre 5 i anaeròbic de 1.6 sobre 5, un bon entrenament.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 14095 m
Total climbing: 529 m
Total descent: -529 m
Download file: 03_02_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix