Ara fa uns dies que el José, el veí d’en Josep Maria, em va dir de fer una sortida amb gravel pel Garraf entre setmana, hem sortit avui.

Vàrem quedar dilluns, però pendents del dia per la pluja.

Aquest matí havíem quedat a tres quarts de vuit a casa seva i plovia molt, hem deixat passar 10 minuts i hem sortit plegats, devien ser les 8 que sortia de casa, l’he recollir 5 minuts més tard i hem encarat el polígon Mas Alba i pujada pel Collet de la Fita.

El José es de Gavà, tot i que té casa a Sitges i habitualment surt amb bici de carretera, tot i que té una Berria doble de MTB pura XC preciosa d’inicis d’aquest 2022 i ara va amb una Cannondale de Ciclocross molt bonica, amb cantilever i neumàtic estret, però una bici d’alumini molt ferma i que pesa molt poc.

Ha vingut aquest matí amb cotxe cap a Sitges per sortir amb mi, es d’agrair.

Des de dalt de la Fita hem anat cap a Mas Quadrell, per baixar cap a Vallcarca.

Un pel d’aigua i de fang, però menys del que m’esperava.

Pujada cap a Can Granada per les zetes encimentades i hem fet al acabar la pujada, el desviament a la dreta, al punt de guaita per veure les vistes, aquest tros no el coneixia, i tot i que el dia no acompanyava gaire, li ha agradat.

Hem seguit cap a Campdasens i amunt per arribar al cim, baixar cap a Can Lluçà i de tornada cap a Sitges hem agafat a la dreta, després de la cadena per anar fins el pàrquing de Vallgrassa i pujar per carretera fins a la bola, al cim de la Morella.

M’ha fet molta gracia veure com pedala al ser més de carretera que no pas jo que sóc més de muntanya, el José es troba molt còmode anant de peu sobre la bici, jo sóc més d’anar assegut, per no perdre grip. Curiós, res més, pesa molt menys que jo i pujant a la bola m’ha tret tots els metres que ha volgut i més 😉

Baixada pel mateix lloc per on hem pujat, anava un pel just de temps, i hem empalmat cap a Sitges just on ho havíem deixat abans, la pista de Can Lluçà de tornada cap als Holandesos, camp de tir, Collet de la Fita i cap a casa, ell cap a la seva, té casa a Sitges i jo cap a la meva.

He parat el GPS que m’ha marcat 39,31km que hem fet amb 2h 11m a una mitja de 18km/h, el GPS m’ha dit d’actualitzar el FTP a 206W, però no hem anat pas a fer temps, li he dit que no, segueixo amb el meu antic que es 311W. El desnivell positiu de 1053 metres i negatiu de 1048 metres, la cadència mitja de 71 rpm, potència mitja de 201W, màxima de 1051W just a la pujada de la rotonda del Lidl/Aldi cap a l’institut. 138 ppm de mitja cardíaca que és el meu 80% i màxima de 165 ppm que és el meu 95%, consum energètic de 1781 calories i més temperatura de la que esperava, 9 graus de mínima i 11 de mitja, es molt per ser desembre.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 39639 m
Total climbing: 1073 m
Total descent: -1081 m
Download file: 15_12_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix