Avui m’he llevat amb molt poques ganes i el Garmin m’ha dit que la bateria corporal estava al 33% quan m’he llevat, però m’he forçat a sortir amb bici, ja que donen pluja a mitja tarda i demà, potser demà no podré sortir.

He sortit de casa cap a tres quarts de deu del matí, tard, però es festa i volia fer una hora, no gaire més.

Ahir al vespre vaig estar veien rutes alternatives, ha d’haver-hi un munt de llocs nous per la zona que no conec, així que he baixat cap al llac i anant cap a Palau de Cerdagne a l’esquerre, al càmping, hi ha un pista que puja, l’he agafada.

La pista va fent zetes i agafant desnivell, neu i gel als revolts on no toca el sol, i a mida que anaves agafant més alçada, més neu que gel i a tot arreu, no només on no toca el sol.

He trobat varies desviacions que faré, per anar a Vilallobent, per tornar a Palau per una trialera que tenia bona fila, etc.

He seguit pujant i he trobat el que crec que ahir vaig veure al mapa per fer de baixada, al quilòmetres 7,5 a l’esquerre un cartell que deia Palau, però he pensat en seguir pujant a veure si trobava algun altre desviament per poder baixar, per fer uns quilòmetres de més.

Al quilòmetre 9 he trobat a l’esquerre un cartell grog que deia Osseja a 2,5km, si en duia 9 de pujada i la baixada era amb 2,5km havia de ser divertida, així que m’hi he ficat.

Estava tancat amb fils elèctrics pels animals, no m’ha sortit a temps el peu de la cala esquerre i he caigut a sobre dels fils, sort que no hi ha corrent ara, tampoc gaires animals.

La baixada ha començat amb un camí, marcat amb unes pintades grogues, de cop s’ha convertit en un corriol estret i inclinat i no se exactament quan ha desaparegut.

He trobat que estava seguint algun corriol que devia haver fet alguna vaca o un cavall, però que feia via cap a baix, per tan, m’he deixat anar i camp a través cap al poble que el veia al fons, a la vall.

Ha anat tot bé, en algun punt he hagut de posar peu per passar tancat elèctric i en un punt que m’he encigalat un pel massa hi he baixat a peu, però 3 metres, no més.

He acabat en un camp on hi havia cavalls i després he trobat un cartell grog a l’horitzó a mà esquerre, he anat a buscar-lo i he trobat un camí que baixava, crec que el de baixada de la pista al quilòmetre 7.5, l’he agafat i he baixat sense problema per un corriol molt entretingut fins un camp llaurat.

Després del camp, un pont de ferro que creua el riu i ja a Palau de Cerdagne, per carretera cap a casa i llestos.

M’han sortit 13,61km que he fet amb 1h 14m a una mitja de 11km/h amb un desnivell positiu de 515 metres i negatiu de 505 metres, cadència mitja de 68 rpm, mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 74% i màxima de 153 ppm que és el meu 88%, consum energètic de 910 calories i no feia gaire fred, mínima d’1 grau positiu i mitja de 3.6 graus.

Aquesta ruta la repetiré, però segurament la baixada no, en buscaré una altre o miraré de trobar la que he perdut per poder-la fer sencera.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 13794 m
Total climbing: 525 m
Total descent: -522 m
Download file: 08_12_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix