Molt poques ganes avui, hi havia previsió d’onades i m’he llevat preparant el vestit d’aigua i la resta, però quan ha començat a clarejar he vist que no hi havia ones, tot pla i un pel de vent, així que canvi de plans, a pedalar un pel.

El dimecres passat vaig picar amb una Furgo, patilla de canvi nova a la gravel i encara no havia sortit amb ella.

No va bé, el canvi no baixa bé, i el cable i funda tenen menys d’un mes, merda.

He anat fent, de tranquis, només per rodar, sense buscar cap temps, anar pedalant tranquil·lament fins el polígon Mas Alba, el Collet de la Fita, el mirador dels caçadors, Holandesos, cap a Vallgrassa, la Plana Novella, he pujat al palau per darrera, per la pista i tornada a Sitges per Jafra, Can Marcer i a l’alçada del pàrquing de la Fita cap a Mas Alba, Casetes d’en Portacreu i Santa Bàrbara.

He parat a fer la foto de rigor i he mirat d’ajustar un pel el canvi, però res, puja bé, es a dir, quan es fa pressió puja, però a l’hora de baixar, els 3 primers bé, la resta has de baixar-ne 2 i pujar-ne un, un desastre.

He anat a comprar un metre de funda de Shimano, no tenien SRAM, es un pel més ample, però no passa res i un cable de canvi de SRAM al Tàctic del carrer Europa, ara més tard em posaré a veure que nassos li passa, segurament desmunti el canvi, ja que en l’accident de dimecres vaig rascar el desviador i potser hi ha quelcom entre els engranatges que fan que no baixi fi i canviaré de nou cable i funda.

M’han sortit 29,06km que he fet amb 1h 28m a una mitja de 19,8km/h amb un desnivell positiu de 616 metres i negatiu de 627 metres, cadència mitja de 71 rpm, potència mitja de 200W, màxima de 681W, mitja cardíaca de 124 ppm que és el meu 72% i màxima de 157 ppm que és el meu 91%, consum energètic de 1195 calories i un pel més de fred, però res important, 3 graus de mínima i 7 de mitja, he sortit d’hivern per complert, guants inclosos, he passat calor.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 29208 m
Total climbing: 647 m
Total descent: -640 m
Download file: 30_11_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix