Res greu, la patilla de canvi doblegada, la resta ho puc adreçar jo, el turmell dret rascat, duia un mitjó baix i adolorit el coll.

De tornada, carrer Sant Josep amunt amb carrer Sant Bonaventura, jo contra direcciĂł, amb cura, ja que sempre que pujo penso que algĂş pot venir per la dreta, i una furgo que anava a tota castanya i que no ha reduĂŻt al creuament, patapum.

Ha parat de seguida, tot bé, he seguit cap a casa, i llestos.

Patilla nova demanada, la resta ho adreço en una estona i aguantar els mals uns dies.

Per la resta, ahir no vaig sortir, no vaig fer res, em va fer mandra, només vaig arreglar el fre de davant de la Finna Taroko, els pistons estaven bruts, ara ja no va frenada i recupera bé, oli canviat i fre purgat, tot perfecte.

He sortit un pel tard, faltaven vint minuts per les 8 del matí, cap al polígon Mas Alba, amb molt de transit, però a aquesta hora ja es normal.

Pujada del Collet de la Fita cap al mirador dels caçadors, on he parat a fer la foto, la llum estava espectacular.

Baixada cap als Holandesos i cap a Vallgrassa.

Des de Vallgrassa fins a la Plana Novella i pujada al palau per la pista de darrera, baixada cap a Jafra i tornada a Sitges per Can Marcer.

M’he trobat molt de cotxe al Collet de la Fita, abans del pàrquing, ja tornant, una cuba d’aigua molt grossa, a la part de baix, ja al pla, un camió molt gros que anava molt lentament, tan que he parat uns segons al arribar a l’asfalt, anava tan lent que m’he posat de polsim fins el cap d’amunt.

L’he passat a la rotonda del Lidl, i de tornada amb tots els cotxes que puguis esperar, he hagut de parar a tots els “deixeu pas” i semàfors, suposo que amb la pressa, els últims metres abans d’arribar a casa, al carrer Sant Josep, dons accident.

He parat el GPS a la porta de casa amb 26,90km que he fet amb 1h 18m amb una mitja de 20,6km/h, amb un desnivell de 566 metres positius i negatius igual, 76 rpm de cadència mitja, 217W de potència mitja, màxima de 835W, mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i màxima de 164 ppm que és el meu 95%, consum energètic de 1138 calories i més calor que dilluns, 12 graus de mitja i 7 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27061 m
Total climbing: 578 m
Total descent: -586 m
Download file: 23_11_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix