M’he llevat d’hora, però no he sortit fins a les set i vint, amb la gravel, segueixo sense la Niner que està a BikeIT, camí de la Fita amunt quan començava a clarejar.

He trobat tot el transit del mon, tot i que he mirat de pujar a bon ritme fins el Caprabo, el Collet de la Fita bé, però m’ha donar més de 15 minuts al pàrquing, es a dir, un desastre de temps.

No tenia clar que fer, primer he pensat en anar fins a la Plana Novella per Vallgrassa, després en fer-ho però pujant per Jafra, i baixant cap a Jafra he pensat en anar cap a la Fassina i pujar pel corriol cap a Jafra.

Ah, he parat abans dels caçadors, la llum era espectacular, tan a la banda on sortia el sol com a la banda contraria a Vilanova i cap a Vilafranca, un blau i un lila super bonics. Les ombres de la bici reflexades a la pedra que hi ha arribant al creuament de la baixada cap a Mas Quadrell i després del mirador dels caçadors, realment increïbles, molt bonic.

Arribant al corriol de pujada m’ha vingut de gust seguir recte cap als Masets de Dalt i pujar per pista cap a Quatre Camins.

Es una pista que no faig gaire, amb la Niner no m’agrada, prefereixo trialera de pujada i amb la gravel no li trobo la gracia, però avui m’ha vingut de gust.

Té un punt, només un punt, on amb tot el ferro posat el potenciòmetre dona més de 400W durant uns segons, son uns metres de molta inclinació, just abans d’arribar a Quatre Camins.

Baixada cap a Olivella i he passat per la masia que hi ha a mig camĂ­, que estan restaurant-la. Esta quedant espectacular, realment molt bonica.

Res, un cop al creuament d’Olivella i carretera cap a Can Grau, carretera de baixada cap a l’entrada d’Olivella, però sense entrar al poble, i pel corriol del lateral de la carretera fins a Can Suriol, després seguint la mateixa pista i corriol que voreja la riera i la carretera fins el camp de futbol i pel corriol fins a Can Giralt i m’he trobat una cubà d’aigua que tornava del mas, no el podia passar, així que m’he anat a l’esquerre per fer la trialereta senzilla que hi ha que acaba a la riera.

Amb la gravel es pot fer, però t’ho has de creure, ja que tot i que posis el cul molt endarrere, t’amorres molt i fa un pel de “iu iu”.

Carretera fins a Sant Pere de Ribes, baixada per anar a parar als Viñedos, per pista es clar i dels Viñedos cap a Puigmoltó primer, autòdrom, Rocamar i cap a casa pel passeig.

Hi havia molta gent fent surf, hi ha ones. Llàstima, hagués anat a l’aigua si ho hagués vist abans de sortir, mala sort, potser demà hi ha sort i encara queden ones.

M’han sortit 31,82km que he fet amb 1h 32m a una mitja de 20,7kmn/h amb un desnivell de 554 metres positius i 562 de negatius, cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 209W, màxima de 624W, mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i màxima de 159 ppm que és el meu 92%, consum energètic de 1296 calories, impacte aeròbic de 2.9 sobre 5 i anaeròbic de 2.6 sobre 5, perfecte per mantenir el llindar. Encara no fa fred, 9 graus de mínima i 13 de mitja, he sortit de tardor.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 31967 m
Total climbing: 587 m
Total descent: -585 m
Download file: 17_11_2022.gpx

Digues si t'ha agradat

Comparteix