Aquesta la tenia al cap per diumenge, però al final vàrem sortir amb en Joan Manel.

Com que vaig quedar molt just, ahir descans total i avui m’hi he posat, però he sortit amb la FatBike, no pas amb la Niner, ja que està sense pastilles de fre i no he tingut marge per canviar-les, les tinc a Sitges.

Ahir sopar de castanyada, sense gaire pressa hem sortit de casa avui la Yolanda i jo, ella ha anat a cĂłrrer i jo amb la FatBike, tot carregat el cotxe cap a Saint Pierre dels Forcats, per recordar vells temps.

He sortit del pàrquing de l’estació de Eine Cambre d’Aze, a la banda de Saint Pierre dels Forcats que faltaven 10 minuts per les 11 del matí, pujada amunt per la pista verda de sempre.

M’he creuat amb la Yolanda que pujava corrent.

A la dreta del tot, per agafar la Promenade en Foret, que es la verda més suau de pujada i la que està marcada per fer quan puges a fer les 4 baixes d’Enduro que hi ha.

No recordava les sensacions de la FatBike, el canvi es un 1×11 amb una pinyonera Sunrace de 10-50, es nota molt que no va tan suau com el Eagle de 12, a mĂ©s arrossega molt, les rodes son molt amples i les he dut amb massa pressiĂł, molt inflades, tot i que he baixat un pel la pressiĂł de la roda de davant abans de començar a baixar.

Abrigat, perquè estàvem a menys de 10 graus, però suant perquè duia 2 capes de roba, tot i que he sortit de tardor, una capa era de roba tècnica i es nota.

Al creuament amb les altres pistes, sempre seguint la mateixa verda, deixant la banda de Eyne a la dreta i arribant al telecadira amb un bon temps, he calcular que un parell de minuts menys del que tardo/aba amb neu.

Darrera del telecadira, seguint la pista de servei que passa per la verda i el final de la negra fins trobar l’entrada de l’Enduro 6.

He engegat la GoPro, he fet un parell de vídeos, un de la Enduro 6 i l’altre de la 4 i avall.

Ahir va ploure, amb pedra cap problema, però les arrels relliscaven bastant, s’havia d’anar amb cura.

Ha anat tot bé fins que la última baixadeta abans de empalmar amb la Enduro 7 m’ha relliscat de davant i m’he endut un bon ensurt, però no ha passat res, no he caigut.

La part final està com sempre, però no està marcada la pedra per on a vegades passaves per sobre, ara l’Enduro 6 va per la dreta i deixa la pedra grossa de banda.

Tan bon punt he arribat de nou a la verda, un cop acabada la baixada d’Enduro 6 sencera, he tornat a pujar cap al telecadira, pel mateix camí que havia fet abans, passat el telecadira i agafant la pista de servei com abans, et queda l’entrada de l’Enduro 4 a l’esquerre.

He engegat de nou la GoPro i m’he llençat avall.

Aquesta es més llarga que la 5, que es la que volia fer inicialment.

Totes 4 baixades d’Enduro tenen un punt de perillositat interessant, però nomé un punt, la resta es fa bé.

M’he plantat a baix de tot, quan acaba la pista i he tornat cap al cotxe on hi havia la Yolanda, que havia arribat uns minuts abans que jo, hem casi coincidit.

El desnivell es important, tot i que els quilòmetres no, s’agafa desnivell molt ràpidament i el ritme es baix.

M’han sortit 12,74km que he fet amb 1h 12m a una mitja de 9,6km/h amb un desnivell positiu de 590 metres i negatiu de 548 metres, una cadència de 67 rpm, una mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 156 ppm que és el meu 90%, consum energètic de 973 calories i fred, mínima de 7 graus i mitja de 8,6 graus amb una màxima de 13 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 12954 m
Total climbing: 599 m
Total descent: -598 m
Download file: 01_11_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix