El diumenge vaig acabar molt molt de forces, el GPS em va dir que em calien 63 hores per una recuperació plena.

Dilluns descans, dimarts a córrer i dimecres em va fer mandra, avui havia d’estar d’hora a casa, així que he sortir ben d’hora, ben d’hora, com deia un tal Pep Guardiola.

Ahir vaig deixar la gravel llesta, amb l’aigua, la Lupichin, rodes inflades, GPS posat, tot bé.

Aquest matí, sense despertador m’he llevat i una estona més tard he sortit cap al camí de la Fita, on no hi havia llum, però començava ja a clarejar.

Eren dos quarts de vuit del matí que he sortit de casa i amb menys d’un quart estava al pàrquing de la Fita, uns metres més endavant he parat a fer la foto i ja es podia pedalar sense llum.

He anat fins el mirador dels caçadors, m’han passat 2 cotxes que anaven de caça, gossos a darrera, malament per fer trialeres avui, et pots endur un tret sense voler-ho.

Baixada cap a la Fassina per pista i cap als Masets.

Entre la Fassina i els Masets, arribant al final de la baixada mig pla, m’ha caigut el seient de la bici, he flipat un pel.

Ha quedat enganxat per la bossa d’eines que duc.

He parat, he tret les eines i he collat de nou el seient, es deu haver afluixat i ha saltat, no m’havia passat mai.

L’he posat, crec que un pel més endavant del que hauria, l’he ajustat de nou al arribar a casa, la resta de la ruta amb aquesta posició.

Abans de començar a pujar cap als Masets de Dalt, just on hi ha la riera, trialera amunt cap a Jafra i d’allà pujada cap a la Plana Novella per pista.

M’he trobat que no canviava bé de darrera, i he acabat deduint que la Lupichin l’he posada al manillar, però repenjada a sobre dels cables de canvi i de fre, suposo que ha tibat un pel els cables i el canvi no anava fi.

He parat un segon, he tret la llum del manillar, me la he posada a la butxaca de la samarreta i llestos, amunt de nou cap al palau.

Baixada per darrera per anar a buscar, creuant la urbanització, l’entrada de la pista que puja a Vallgrassa.

Des de Vallgrassa cap al pàrquing de la carretera que creua i avall de tornada per la pista de rigor, cap als Holandesos primer, mirador dels caçadors i pel mateix camí que he fet de pujada fins a casa.

M’han sortit 28,10km que he fet amb 1h 19m a una mitja de 21,2km/h amb un desnivell de 575 metres positius i negatius de 573 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 228W (crec que la potència es massa alta, he calibrat de nou el Xcadey al arribar a casa, haurien de sortir un pel més de 200W), màxima de 1043W, mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i màxima de 165 ppm que és el meu 95%, consum energètic de 126 calories i bona temperatura, d’estiu amb “manguitos”, 13,9 graus de mitja, 9 de mínima i 22 de màxima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 28249 m
Total climbing: 586 m
Total descent: -587 m
Download file: 27_10_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix