Vaig fer un whatsapp a la colla per fer una sortideta curta avui, alguna cosa per estar a casa cap a les 10 del matí, van contestar més dels que em pensava.

El divendres vaig apropar-me a BikeIT amb la Niner, li tocava adreçar la roda de darrera que ballava un pel i el fre de darrera tenia aire, si més no era el que pensava, el Fer va trobar que no hi havia líquid, va ser una reparació d’una horeta aprox. La roda de davant de la gravel no vàrem poder arreglar-la, se la va quedar i la reparar a la tarda, tenia la vàlvula feta malbé i perdia aire, ara només em falta canviar la forquilla que està escardada.

A dos quarts de vuit estàvem al Caprabo el Pedro, en Josep Maria i el Jorge, he arribat just.

Pujada cap al pàrquing de la Fita on hem esperat un parell de minuts en Joan Manel, el Fer va dir que vindria i tothom tenia confiança en que fos així menys jo, que tenia clar que no apareixeria.

Hem fet via cap als Holandesos, baixada per la casa nova i el Fondo de les Llenties fins arribar a Jafra, i hem baixat per la trialera que hi ha sobre Jafra, la que has de passar la cadena.

Un cop a baix, pujada cap als Masets de Dalt i trialera de pujada fins creuar la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i baixada per la trialera de darrera.

Foto de rigor i avall cap a Mas Milà, per anar a la dreta cap a Olivella i agafar el corriol que hi ha a mà esquerre a dalt de tot que et dur a una trialera molt divertida que anant a l’esquerre acaba a la pista que va de Mas Milà a Can Pere de la Plana.

Pujada cap a Can Pere de la Plana, corriol a la dreta i baixada per la granja escola, cap a Can Lloses.

Tornada cap a Sitges per la part de sobre de la riera, ens hem acomiadat d’en Joan Manel i la resta cap a Sitges per les Casetes d’en Portacreu i el Polígon Mas Alba.

Es una sortida que es pot fer qualsevol dia entre setmana, però n’hi ha un parell que no han tocat la bici en tot el mes d’agost i jo volia sortir sol per arribar d’hora, al final hem estat uns quants.

M’han sortit 28,34km que he fet amb 1h 48m a una mitja de 15,6km/h amb un desnivell positiu de 690 metres i negatiu de 658 metres, una cadència mitja de 74 rpm, mitja cardíaca de 138 ppm que és el meu 80% i màxima de 172 ppm que és el meu 99%, potència de 182W de mitja, màxima de 1057W i consum energètic de 1083 calories. Temperatura mitja de 21,3 graus, mínima de 17 graus i màxima de 31, però molta xafogor.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 28681 m
Total climbing: 720 m
Total descent: -710 m
Download file: 28_08_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix