Matí de divendres, 6 dies sense agafar la bici i he sortit a fer la de rigor, la que faig pel Garraf quan surto amb la Niner Jet9RDO.

Tinc la gravel amb la forquilla de davant trencada, el carboni ha petat, haig de dur-la la setmana vinent a TopFun a fer un canvi de forquilla, no tinc clar si com diu el Fer va quedar una bombolla d’aire al fer el carboni o potser que baixo per llocs on no hauria de baixar amb la gravel, però no tinc bici.

Per postres he hagut de tubelitzar de nou ambdues rodes, la de darrera cap problema, però la de davant m’està costant molt, la he tubelitzat 3 cops i res, perd.

Aquest matí em passaré per BikeIT i ho faré allà, em falta alcohol isopropílic per netejar el fons de llanta abans de posar la cinta i em falta cinta, he acabat la que tenia a casa amb tantes tubelitzades.

I aquest matí m’he adonat que la roda de darrera de la Niner s’ha de centrar, està tocada d’un cop de dissabte passat baixant del Pic dels Moros, vaig picar amb una pedra i em va moure la bici, suposo que la llanta deu dur un cop i s’ha de centrar.

A més, a la Niner li ha entrat aire o ha pujat aire del circuit del fre de darrera a la maneta i haig de pressionar la maneta un parell de cops abans de que agafi tacte per frenar, això passa per deixar la bici de peu al traster, però no tenia un altre lloc.

Ja de cos, que ens fem grans, el mal del genoll esquerre que em va sortir a inici d’agost a Villanueva de Jiloca no ha marxat després de 6 dies de no fer bici, no em fa mal caminant ni corrent, però pedalant si, i molt al cap d’una hora aproximadament, quina merda.

Res, sortida de casa cap a les vuit i vint, pujada cap al Caprabo i Collet de la Fita, he pujat a ritme, però el transit ha estat un pel massa per sortir del poble, he arribat al pàrquing de la fita amb quasi 15 minuts, un molt mal temps, tot s’ha de dir.

Cap als caçadors, Holandesos i baixada pel Fondo de les Llenties, trialera de rigor a la dreta i pujada cap a Jafra, per la trialera del revolt.

Baixada per darrera de Jafra cap a la pista que puja cap a Quatre Camins des de la Fasina, després del pi gros, als Masets de Dalt, a l’esquerre i trialera amunt.

He hagut de parar per deixar passar una colla de 7 o 8 ciclistes molt grans, jo diria que per sobre dels 70, tots amb elèctriques i a ritme lent, però m’hi he vist en 20 anys amb una elèctrica seguint gaudint de la muntanya 😊

Un cop a dalt, caiguda per la trialera de darrera i pista cap a Mas Milà, corriol de pujada cap a Can Pere de la Plana, baixada per la granja escola i cap a Can Lloses, per tornar cap a Sitges per les Casetes d’en Portacreu i de nou al polígon Mas Alba.

No m’he pogut posar de peu a la pujada d’asfalt de sota de l’autopista pel mal de genoll, “casun roda”.

Res, m’han sortit 24,33km que he fet amb 1h 21m a una mitja de 17,9km/h amb un desnivell de 554 metres negatius i positius de 556, cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 192W, màxima de 752W, mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 81% i màxima de 168 ppm que és el meu 97%, consum energètic de 1066 calories, temperatura mitja de 23,6 graus, mínima de 22 i màxima de 29, encara fa calor i molta xafogor.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24557 m
Total climbing: 579 m
Total descent: -588 m
Download file: 26_08_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix