Dimarts i dimecres no he pogut sortir a fer res, he estat fora de viatge, per tan 2 dies de descans i de menjar més del que hauria, avui m’he llevat bé, tenia marge per arribar a casa un pel més tard, he tret el gos i al tornar he agafat la gravel, l’he trobat amb la roda de darrera tocant a terra.

Líquid tubeless, aire de nou, cera a la cadena i he ajustat el fre de davant, estava massa tensat, resulta que gasto més les pastilles de darrera que les de davant amb la gravel.

He sortit amb ganes de fer una hora i poc, no gran cosa, però m’he trobat que hi havia poc trànsit i han coincidit els semàfors, no he hagut de fer peu, tot i que eren les vuit i poc que he sortit de casa.

He encarat el polígon Mas Alba, he pujat a molt bon ritme, i m’he vist al Collet de la Fita amb ganes i bon ritme també.

He pitjat el botó del Lap del Garmin al pàrquing, m’ha donat 12m 58s des de la porta de casa, que son 18 segons més del meu millor temps, prou content. Em diu que la mitja cardíaca ha estat de 152 ppm que es alt, però he pujat amb “ganivet a la boca”, m’ha d’anat 335W de potència mitja en aquest tram, 3,88W/Kg, no està malament.

He baixat un pel de res el ritme, per baixar el pols cardíac, uns metres només per baixar el cor i he seguit cap al camp de tir i fins el mirador dels caçadors, on m’ha donat 18m 59s des de l aporta de casa, en aquest tram a 279W, ja he baixat un pel.

Baixada cap als Holandesos, pujada cap al pàrquing de Vallgrassa a la carretera del Rat Penat i baixada cap a Vallgrassa primer i després cap a la Plana Novella.

He parat a fer la foto de rigor en un punt on hi havia bona llum, si més no, he pensat que la foto quedaria bé.

Baixada per la carretera de Can Grau fins a la pista que puja a mĂ  esquerre cap al palau budista, baixada per carretera i entrada de nou al Parc Natural del Garraf.

Pista fins a començar a baixar cap a Jafra i seguint per tornar cap a Sitges per la mateixa pista, per Can Marcer.

Després de Can Marcer, pujada fins al mirador dels caçadors i cap al pàrquing de la Fita, on he anat a la dreta cap a Mas Alba, per tornar per les Casetes d’en Portacreu i Vallpineda.

Creuar la carretera cap a Can Brugera i pujada cap a Santa BĂ rbara pel corriol de darrera i baixada cap al passeig i cap a casa.

M’han sortit 29,27km que he fet amb 1h 19m a una mitja de 22km/h amb un desnivell positiu de 559 metres i negatiu de 563 metres, cadència mitja de 76 rpm, potència mitja de 213W, màxima de 847W, pols cardíac mig de 141 ppm que és el meu 82% i màxima de 170 ppm que és el meu 98%, consum energètic de 1019 calories i ja estiu, 15,9 graus de temperatura mitja, mínima de 15 i màxima de 19 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29394 m
Total climbing: 608 m
Total descent: -610 m
Download file: 05_05_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix