Avui dimarts he sortit amb a gravel, havia d’estar d’hora a casa, he encarat la Fita a les 7:25, fosc encara.

He tingut problemes de transit, cotxes, la màquina de rentar, etc però m’he vist bé i he començat a pujar el Collet de la Fita a bon ritme, he pitjat el botó del Lap al arribar al pàrquing de la Fita, tot i que no he vist res, era massa fosc encara.

Després al arribar a casa i mirar el temps m’ha fet vergonya i tot, un minut més del meu temps normal, amb la Niner pujo més ràpid des de casa al pàrquing de la Fita del que he pujat avui…

He seguit cap al mirador dels caçadors, començava a clarejar, baixada cap a la Fassina per pista i cap als Masets per pista.

Aquí he començat a tenir fred, però fred de no notar els dits de les mans, hi havia inversió tèrmica, es a dir, més fred a les valls que als cims i per afegir-hi divertiment hi havia molta humitat, bàsicament un fred de collons.

He vist que estava sota zero, no molt, segurament al voltant d’un grau negatiu, no més, però amb la humitat feia fred.

Al arribar al creuament que pots pujar cap a Jafre pel corriol de la dreta, després de la cadena, m’hi he posat i he pujat fins a Jafra, amb una parada per fer la foto de rigor.

A Jafra, ja amb menys inversió tèrmica, feia més calor i tenia les ulleres que no veia res, me les he tret i guardat a darrera i el vidre del GPS amb humitat també.

He encarat pujada cap a la Plana Novella, per seguir per la pista de darrera del palau budista que surt a la carretera de Can Grau i amunt cap a Vallgrassa, tot molt humit.

De Vallgrassa cap a la carretera del RatPenat i aquí he començat a veure el sol, una llum molt groga de tardor, molt espectacular.

Tornada per la pista de rigor, baixada fins a passar la cadena i cap als Holandesos, mirador dels Caçadors i al pàrquing de la Fita he anat a la dreta cap a Mas Alba, Casetes d’en Portacreu, Vallpineda i pujada cap a Santa Bàrbara pel corriol de darrera, baixada cap a casa pel passeig.

M’ha sortit 31,58km que he fet amb 1h 30m a una mitja de 21km/h exactes, un desnivell de 591 metres positius i negatius de 626 metres, una cadència mitja de 75 rpm, una mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i una màxima de 164 ppm que és el meu 95%, amb un consum energètic de 1109 calories, Mitja de temperatura de 3,2 graus, mínima de 1 grau negatiu, fred.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 31649 m
Total climbing: 658 m
Total descent: -666 m
Download file: 14_12_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix