La setmana passada vaig intentar sortir un dia amb la gravel, la Finna Taroko i no vaig poder, tenia ambdues rodes complertament desinflades, però ara ja està bé.

La roda de darrera estava molt gastada, ja dur dos mil quilòmetres i hi vaig posar 3 pegats quan estava a Villanueva de Jiloca, per tapar forats per dins.

Vaig demanar neumàtic nou el divendres i em va arribar ahir.

El neumàtic de davant el vaig moure al neumàtic de darrera el nou, igual que el de darrera i igual que el que duia, el vaig muntar a davant.

El nou a davant va talonar bé, tot i que vaig haver d’anar a la benzinera a pel compressor, no va haver-hi manera de talonar-la a casa amb la manxa de peu.

El neumàtic de davant muntat a darrera no va aguantar, i vaig veure que sortia líquid pels caps del radi, mala senyal, això volia dir que la cinta de tubeless estava feta malbé.

Mentre el neumàtic de davant anava traient líquid pel lateral i anava segellant vaig tornar a desmuntar la roda de darrera.

Vaig treure la cinta de tubeless i com que no en tenia de la mateixa mida, vaig agafar cinta americana del xino que havia comprat fa temps, un tall just a la mida de l’amplada de la llanta i la mateixa cinta es va trencant a mida que vas posant la cinta de nou a la llanta.

Una volta sencera i un 10% a un 15% de més, que quedi solapada, treure amb un cúter alguna cosa que hagi quedat al lateral malament i llestos.

Muntar de nou el “xurro” i el neumàtic, inflar la roda amb la manxa de peu i un cop talonada, líquid de nou, inflat de nou i llestos.

Aquest matí he sortit a les 8, les rodes perfectes, havien perdut un pel de pressió, però poca cosa, inflades a 3 BAR cadascuna i he pujat la Fita per anar cap al mirador dels caçadors i Holandesos, cap al pàrquing de Vallgrassa a la carretera del Rat Penat.

Inicialment volia pujar a la Morella, però hi havia tot de boira baixa i he sortit tard, havia d’estar a casa d’hora, així que he baixat cap a Vallgrassa i cap a la Plana Novella.

Carretera cap a Can Grau, per pujar al palau budista per la pista de darrera i entrada de nou al parc natural, baixada cap a Jafra, trialera del revolt, Can Marcer i de tornada cap al mirador dels caçadors i el mateix camí de tornada cap a casa.

He parat el GPS amb 26,58km que he fet amb 1h 15m a una mitja de 21,1km/h, amb un desnivell positiu de 534 metres i negatiu de 538 metres, una mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i una màxima de 160 ppm que és el meu 93%, una cadència de 80 rpm, perfecte i un consum energètic de 979 calories, 21 graus de mitja i 2 bidons d’aigua de 700 ml cadascú, xop com si m’hagués dutxat vestit, una xafogor molt bèstia.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 26596 m
Total climbing: 577 m
Total descent: -578 m
Download file: 07_09_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix