Avui he sortit amb la Finna Taroko, la gravel, amb més temps del normal i a bon ritme.

Volia fer un Campdasens i allargar-ho anant fins a Olivella i l’Arboçar de Dalt, una ruta 95% gravel i en algun punt, s’ha d’anar més lent, però prou bé.

He pujat el Collet de la Fita a bon ritme, i creia que no seria així, he mirat temps i m’he sobtat del temps fins al pàrquing del Collet de la Fita, he encarat la baixada cap a Vallcarca per Mas Quadrell, i pujada cap a Can Granada pel camí de ciment que comença per sota de l’autopista.

He pujat bé, a bon ritme, deixant Can Granada primer i després Campdasens.

Després de pitjar el botó de Lap del Gamin Edge 820 just davant del pal que hi ha al cim, quan es veu Can Lluçà, m’ha marcat 48m 20s. Son 15,12km amb un desnivell de 504 metres i m’ha sortit una mitja de 18,8km/h, està molt bé.

Baixada per Can Lluçà, ja més tranquil, pujada a la dreta, després de la cadena cap al pàrquing de Vallgrassa, a la carretera del Rat Penat.

He baixat cap a Vallgrassa primer, la Plana Novella després i per carretera cap a Les Piques, Can Grau i baixada cap a Olivella.

A la dreta, deixant Olivella a l’esquerre, per la carretera i a la dreta per la pista que va al costat de la carretera fins a Can Suriol, he sortit just abans del pont.

Just passar Can Suriol, a la dreta hi ha un corriol estret que et deixa després de la cadena, ja a la pista que puja cap a Les Gunyoles.

La pujada es ràpida, prou bé, i amb la gravel encara més.

He deixat l’entrada a Les Gunyoles a la dreta, i he seguit recte per anar fins a l’Arboçar de Dalt.

Just arribant a l’Arboçar m’ha caigut un bidó d’aigua, he parat i tornat endarrere uns metres a recollir-lo, tot bé.

He creuat l’Arboçar de Dalt, a l’esquerre cap a la masia de RA&MS i per darrera, creuant la carretera que va a Can Trabal, pujada cap al dipòsit d’aigua per pista i baixada cap a Can Trabal per la pista principal.

Un cop a la urbanització, entres de nou a la pista i es baixa molt ràpid fins a sota de Viladellops, tornada cap a Mas Milà per la mateixa pista, és molt ràpida, bàsicament perquè es més baixada i pla que pujada.

Des de Mas Milà, per carretera fins a Can Lloses i la tornada cap a Sitges de rigor, per pista i a les Casetes d’en Portacreu he anat a la dreta, cap a Vallpineda primer i pujant per Can Bruguera cap a Santa Bàrbara, baixada cap al passeig i cap a casa.

He parat el GPS a la porta de casa amb 57,17km que he fet amb 2h 37m a una mitja de 21,7km/h amb un desnivell positiu de 1061 metres i negatiu de 1092 metres. No es un mal ritme, però la gravel vola. La cadència mitja de 77 rpm, la mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i una màxima de 163 ppm que és el meu 94%. No he anat “a muerte”, només fins el cim de Campdasens, la resta ha estat bastant tranquil·la. En el meu cas, el consum energètic de 1917 calories i ja calor, mitja de 21,9 graus, m’he begut un bidó de 750ml i un de 500ml, ja comença a faltar aigua.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 57321 m
Total climbing: 1151 m
Total descent: -1164 m
Download file: 02_06_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix