Matí de dimarts, trec el gos a primera hora, no fa fred. He sortit amb la bici que sentia les campanades de l’església donant les 8 en punt del matí, amb sol i sense fred i ha acabat plovent.

He volgut fer alguna cosa diferent, com sempre, passeig, pujada a Santa Bàrbara, he baixat per entrar a Vallpineda i cap a les Casetes d’en Portacreu, d’allà cap a Can Lloses.

Abans de creuar la riera, a la dreta, després de la cadena, seguint el camí que passa a través d’uns camps de garrofers, per uns corriols, i acabes sortint darrera de Can Lloses.

He pujat cap a la granja escola de Can Pere de la Plana, sempre i baixem, però habitualment no hi pugem.

Baixada pel GR que sempre fem de pujada i crec que és el primer cop que el faig de baixada, fins a la pista que va de Mas Milà cap a Can Pere de la Plana.

Pujada cap a Can Pere de la Plana, deixant l’entrada a la dreta, i seguint recte per la pista.

A l’esquerre pujada a Olivella, res, he seguit recte.

Un pel més endavant, he parat a fer la foto, hi havia una llum molt maca.

He passat pel final de la trialera que fem sempre de baixada, la que va un cop es creua la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i seguint recte, he arribat a la pista de Olivella a Quatre Camins.

Pujada cap a Quatre Camins i a la dreta cap a Can Pere de la Plana, per deixar-me caure per la trialera de l’esquerre que baixa fins el creuament, de la trialera que fem sempre de pujada, però he seguit recte i he baixat per la que no es pot pujar, si més no amb atmosfèric.

Un cop a baix, ja cap als Masets de Dalt, pista cal a la Fassina i a l’esquerre, corriol de pujada cap a Jafra.

Baixada cap al creuament de la Fassina i Can Marcer, per la trialera del revolt i pujada pel fondo de les Llenties.

Un cop a la pista dels Holandesos, tornada cap a Sitges, camí del mirador dels caçadors.

Uns metres abans d’arribar al creuament de la pista que puja de Can Marcer, a l’esquerre he vist un corriol estret que baixada, i m’hi he ficat.

Encigalada important, he baixat uns 50 metres que he hagut de fer en sentit contrari amb la bici al coll uns minuts més tard, no té cap sentit baixar per aquí, es un camí de caçadors que han passat 3 o 4 cops, no dona per gaudir amb la bici.

Des de la pista, de nou cap a Sitges.

S’ha començat a posar molt gris de cop, i a l’alçada del mirador dels caçadors, ja baixant, m’ha fet l’efecte de que em mullava la cara, però no he tingut clar si era pluja o jo que anava molt suat.

Era pluja, i ho he notat passant les basures, ja començava a mullar el terra.

A l’alçada del pàrquing del Collet de la Fita he pensat que si la part de ciment estava seca, em ficava per la trialera del revolt, sinó baixava per la pista de ciment.

M’he ficat per la trialera del revolt, estava relativament seca.

Des d’allà, ja amb pluja, Caprabo i cap a casa.

He parat el GPS a la porta de casa amb 25,44km que he fet amb 1h 27m a una mitja de 17,4km/h amb un desnivell positiu de 556 metres i negatiu de 544 metres, una mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i una màxima de 163 ppm que és el meu 94%, una cadència mitja de 76 rpm, una potència mitja de 196W i una màxima de 1044W, un consum energètic en el meu cas de 1035 calories i bona temperatura, he marxat d’estiu de curt, amb 14,6 graus de mitja i una mínima de 13 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25633 m
Total climbing: 616 m
Total descent: -613 m
Download file: 18_05_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix