Matí de divendres, ahir vaig sortir a fer series amb la gravel, avui ha tocat fer series amb la all mountain, amb un temps 100% d’estiu, he sortit de curt com si fos juny.

He pujat cap al Collet de la Fita, a bon ritme, he arribat al pàrquing del Collet de la Fita amb 14 minuts i mig, es un molt bon temps per mi, quasi es un temps de gravel.

He mirat el temps a l’arbre del revolt de les basures, i m’ha marcat 17 minuts i mig, i al mirador dels caçadors amb 20 minuts i pocs segons, molt content del ritme.

He baixat a la dreta cap als Holandesos, tenia al cap fer el “saltet” de davant dels Holandesos, ara que hi ha passat una màquina per deixar-ho tot pla.

El “saltet” es molt més divertit que abans, molt content.

A l’esquerre, baixada cap a la Casa Nova i el Fondo de les Llenties cap al creuament de La Fasina i Jafra.

Pujada cap a Jafra, trialera del revolt i he entrat després de Jafra, pujant cap a la Plana Novella, a l’esquerre, passada la cadena, per fer la trialera que va a parar a la riera i cap a la pista de la Fasina cap a Quatre Camins.

Pujada cap als Masets de Dalt i a l’esquerre, pujada per la trialera que hi ha després de la cadena.

Amb sec es puja bé, es pot fer sencera sense cap problema.

Sense voler fer series, acabes augmentant la potència en els punts complicats.

Un cop a dalt, he seguit la pista per creuar la que ve de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i caure per la trialera que hi ha a l’altra banda de la pista.

Des de baix, cap a Mas Milà per pista i a la dreta, pujada cap a Olivella.

Just quan comença a pujar, he activat els Workout que vaig fer ahir al Garmin, per poder fer amb la Jet que duc un 2inPower de Rotor.

En vaig fer 3×1 minut amb Z7 de potència, 3×2 amb Z6 i 3×3 amb Z5, tots 3 estan per sobre del meu FTP.

La pega que tens es que amb muntanya no tens una pendent sostinguda.

He activat el de 3×3 Z5 i he estat per sobre i per sota una bona estona, la pista amb les pendents no ajuda.

Abans d’arribar a la masia que hi ha a dalt de tot, a l’esquerre, pel corriol estret que està amagat i acaba amb una trialera molt divertida.

Al creuament de baix, a l’esquerre per acabar sortint a la pista que va de Mas Milà a Can Pere de la Plana.

Amb sec no has de fer peu, es pot fer sencera sobre la bici.

A la que he trobat pista de nou, he activat el segon lap de 3×3 Z5, aquí ha estat més còmode de fer.

He acabat uns metres abans del creuament per anar a la dreta, i un cop m’hi he posat de nou, després de la cadena, he activat el tercer lap de Z5, també ha estat més senzill de fer, tot i que he anat per sobre i per sota una estona.

Arribes a Can Pere de la Plana, tornada cap a Sitges per la Granja Escola, Can Lloses i per pista cap a les Casetes d’en Portacreu i cap al polígon Mas Alba.

He parat el GPS a la porta de casa amb 28km exactes. M’ha donat 1h 42m amb un ritme de 16,4km/h, amb un desnivell positiu de 624 metres i negatiu de 654 metres. Una cadència mitja de 73 rpm, una mitja cardíaca de 134 ppm que és el meu 77% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, una potència mitja de 199W i una màxima de 1111W.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 28184 m
Total climbing: 699 m
Total descent: -700 m
Download file: 07_05_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix