Ahir a la tarda em va dir el Jorge que havien quedat amb en Joan Manel per fer una sortida ràpida aquest matí, i m’hi he apuntat. Hem quedat a les 8:00 al Caprabo, feia fred, molt de fred, marcava 1 grau negatiu al Caprabo, començava a clarejar.

Hem pujat el Collet de la Fita, en Joan Manel avui duia un ritme que no l’he pogut seguir, no m’he trobat gaire bé i ell m’ha dit que si.

Hem esperat un moment el Jorge que venia uns metres més endarrere, i passat Mas Maiol, hem girat a la dreta, cap a Mas Quadrell, per baixar a Vallcarca.

En Joan Manel tenia problemes amb el fre de davant, sembla que té aire, el Jorge ha agafat els estris per mirar de treure-li l’aire a la tornada, però baixant, s’ha trobat amb la maneta de fre tocant el manillar, i la bici no reduïa velocitat, un pel perillós.

Un cop a Vallcarca, pujada cap a Can Granada, i cap a Campdasens.

Fred, molt de fred tota l’estona, hem estat tota la sortida per sota de zero graus.

Hem fet la foto de rigor al cim de Campdasens, just quan es veu Can Lluçà.

De baixada hem anat a la dreta, cap a Vallgrassa.

La baixada des de la carretera del Rat Penat fins a Vallgrassa ha estat freda, però des de Vallgrassa fins a la Plana Novella, la temperatura ha baixat molt, es on ens ha marcat -5.1 graus, que es molt poc.

Els guants que duc, aguanten bé 2 graus negatius, per sota, els dits comencen a quedar-se molt freds, que és el que ha passat.

Hem pujat cap al castell, i hem passat per darrera dels budistes, per baixar de nou a agafar la pista d’entrada al parc natural del Garraf.

Just a l’entrada del parc, marcava -2.4 graus, estava tot glaçat i les pedretes s’enganxaven a les rodes i sortien amunt, molt curiós com actuen amb el fred.

La baixada cap a Jafra bé, tot i que m’he espantat, perquè en Joan Manel ha acabat derrapant i posant el peu a terra, el fre no treballava, un pel perillós.

El Jorge i jo hem fet la trialera de baixada del revolt, i hem començat a pujar cap a Can Marcer i cap al mirador dels Caçadors, a un ritme que no he pogut seguir en Joan Manel, m’ha tret uns quan metres ben bons.

Ens hem reagrupat al mirador, i hem fet via avall cap al Caprabo, on ens hem acomiadat.

El Jorge i en Joan Manel anaven a mirar de purgar el fre de davant, jo cap a casa.

He parat el GPS a casa amb 33m,14km que he fet amb 1h 45m, a una mitja de 18,9km/h, amb un desnivell positiu de 796 metres i negatiu de 812 metres, una cadència mitja de 76 rpm, una mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i una màxima de 156 ppm que és el meu 90%, la potència mitja de 200W, la màxima de 1103W i el consum energètic en el meu cas de 1259 calories.

M’ha costat una bona estona fer entrar en calor els dits de les mans i els peus, amb el mal corresponent. Sota l’aigua calenta de la dutxa, mentre els dit anaven canviant de color, feien mal i anaven recuperant el to habitual.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 33295 m
Total climbing: 847 m
Total descent: -851 m
Download file: 05_01_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix