Aquest matí de dissabte hem quedat a les 8:00 al Caprabo, per fer una sortida curta, la idea era estar a casa a les 10, i hem arribat un pel més tard.

Avui feia fred, ja estava anunciat, però ho hem notat tan bon punt hem sortit al carrer.

Érem el Damià, en Joan Manel, en Josep Maria i en Raül.

Hem encarat la pujada cap al Collet de la Fita, Basures, Holandesos i baixada pel Fondo de les Llenties cap a Jafra.

A Jafra, hem baixat pel corriol de darrera del pàrquing fins a la pista de La Fassina a Quatre Camins, i pujada cap als Masets de Dalt.

El Damià no venia fi avui, ha dit de tornar, però l’hem convençut.

Hem fet via cap a la trialera que puja a l’esquerre, després de la cadena, fins a creuar la pista que va de Can Pere de la Plana fins a Quatre Camins.

Hem creuat la pista, i baixat per la trialera del darrera.

Avui, sorprenentment, tots l’hem feta, i dic tots, perquè habitualment el Damià no li acaba de tenir el peu al coll, i avui l’ha baixada com si res.

Hem agafat pista de baixada cap a Can Pere de la Plana, per girar a la dreta i pujar cap a Olivella.

La pujada es factible, però va agafant desnivell i els valents acaben punxant, però l’hem feta bé.

Hem arribat a dalt, a les 2 masies que hi ha i hem seguit recte, fins el creuament o vas cap a Olivella a la dreta i a l’esquerre cap al corriol que teníem al cap.

Hem trobat l’Oscar Roses i el Jordi Munte que havien sortit plegats amb bici també. Hem parat uns segons a saludar-nos i hem seguit.

Al creuament a l’esquerre, per passant per sota del grup de cases que hi ha, anar a buscar el corriol estret que baixa a mà dreta fins arribar a la pista que ve de Mas Milà cap a Can Suriol.

Hi havia un parell de troncs d’arbre, bastant secs, que hauran caigut per algun cop de vent, hem hagut de passar per sobre caminant, espero que algú amb una serra, els tregui del mig del camí.

Des de Can Suriol, per pista fins arribar al final de la pista, on entres a la carretera d’Olivella, i directament amunt per la trialera que hi ha, que acaba amb una pista que et dur a la pista del grup de cases que hem passat abans per sota, fins al cementiri d’Olivella.

Foto d’equip i cap al cementiri d’Olivella, hem baixat per la trialera que hi ha al costat del cementiri, la que esta molt tapada i que al final té un parell d’esglaons, però que es molt divertida, tot i que curta.

Des d’allà, tornada ja amb pressa, eren les 9:45 i volíem estar a les 10 a casa.

Baixada per entre mig de les vinyes per agafar la pista d’abans, la que ve de la trialera i hem tornat a agafar el mateix camí que havíem fet abans, però en contes d’anar a la dreta cap a Olivella, hem seguit recte cal a Mas Milà, per agafar el corriol de l’esquerre que puja cap a Can Pere de la Plana.

Al arribar a dalt, després de la cadena, hi ha un parell de pams de baixada, i he posat la roda de davant sobre una pedra que ha relliscat i he acabat a terra.

Res greu, però amb una setmana 2 caigudes, relativament semblants, m’ha tocat el pel el “nas”.

He adreçat la tija telescòpica, s’havia mogut bastant el seient i hem seguit avall, per carretera, i cap a la granja escola de Can Pere de la Plana primera i entrant a la urbanització de Can Lloses després per tornar cap a Sitges, per la pista de Can Lloses a Sitges, la que passa per les Casetes d’en Portacreu.

Allà el Damià s’ha acomiadat, ha fet via cap a casa per Vallpineda i la resta hem seguit cap al Caprabo de Mas Alba, per acomiadar-nos a l’alçada de l’institut i cap a casa.

He parat el GPS amb 33,84km que he fet amb 2h 6m a una mitja de 16km/h, amb un desnivell de 760 metres positius i 670 metres negatius. La mitja cardíaca de 125 ppm que és el meu 72% i la màxima de 156 ppm que és el meu 90%, la cadència mitja de 75rpm, la potència mitja de 186W i la màxima de 1161W, el consum energètic de 1418 calories en el meu cas i fred, mitja de 1.5 graus positius, arribant a 3 graus negatius com a mínim, que es “fred”.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34188 m
Total climbing: 867 m
Total descent: -870 m
Download file: 26_12_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix