Ja sé que ho sembla, però no, no es la mateixa.

Aquest matí he sortit d’hora, eren les 6:40 que sortia de casa, encara fosc.

He anat a fer un Campdasens amb la gravel nova que m’han deixat a TopFun.

El Francesc em va demanar que tornés l’altre, l’havien de tornar a Niner, els hi calia per una fira, però em va dir que tenia una altre bici per deixar-me, que m’agradaría.

Ahir li vaig tornar i em va deixar la mateixa, el mateix quadre i la mateixa mida, però amb components diferents.

Aquesta dur un SRAM Force AXS, es a dir un canvi wireless dels nous de SRAM, amb un sol plat a davant de 42 dents, en contes del 31-48 que duia l’altre i a darrera dur un Eagle X01, es a dur un 10-50 de 12 velocitats, l’altre duia un 11 velocitats 11-34.

A més el manillar d’aquesta, és el típic de carretera, l’altre era obert de sota, més gravel, i les rodes son Grinder amb neumàtics de 40, l’altre era 42 davant i 40 a darrera. L’altre canvi és el seient, l’altre duia un Brooks comodíssim, i aquesta dur un seient normal, Ergon, com el que duc a la Jet.

Les sensacions inicials són bones, es a dir, el canvi AXS es espectacular, la diferencia es que dur el canvi a amdues manetes, la maneta de l’esquerre, puja pinyons, els mou cap a l’esquerre, i la de la dreta, els baixa, mou el desviador cap a la dreta.

Estava acostumat a pujar i baixar amb la mateixa maneta, per tan, he fet algun canvi que no tocava, m’haig d’anar acostumant.

El desviador es molt ràpid, no hi ha cap latència, es exacte, no fa cap soroll de canviar malament, esta molt bé.

La única diferencia, es que al dur un sol plat i 12 marxes, he trobat a faltar alguna marxa de més entre alguns pinyons que amb el 2 plats tenia i amb aquesta no.

El manillar ample m’agrada més, aquest em toca els canells al manillar al posar les mans a sota per baixar, l’altre m’ha agradat més.

Per la resta, es igual de ràpida que l’altre, el Campdasens no l’he fet a muerte, he trobat el Jorge que estava esperant el Joan Manel per sortir a les 7 al Caprabo, he estat una estona amb ell, i he parat per fer la foto de rigor, tot i amb això, el ritme ha sortir per sobre de 20km/h, que es molt ràpid per mi.

He arribar a casa amb 27,02km que he fet amb 1h 13m a una mitja de 22,2km/h, amb un desnivell positiu de 595 metres i negatiu de 605 metres, la cadència mitja de 79 rpm, la temperatura mínima de 15 graus, 23 de màxima, la mitja cardíaca de 138 ppm que és el meu 80% i una màxima de 166% que és el meu 96%, pujant al mirador dels Caçadors. El consum energètic de 827 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 27106 m
Total climbing: 643 m
Total descent: -649 m
Download file: 04_09_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix