Aquest matí he sortit de trialeres amb la gravel, he sortit tard, no tenia gaire temps i tenia una ganes bojes d’agafar alguna trialera. Porto massa dies sense la Jet i ho trobo a faltar.

Com que no tenia gaire temps, he pujat el Collet de la Fita, he anat fins a Mas Maiol, baixat cap a La Fassina i els Massets de Dalt.

Allà he anat a l’esquerre, passada la cadena, per pujar per la trialera que va paral·lela a la pista.

Es una trialera de pujada que es pot fer bé si la coneixes, té algun punt que t’ho has de creure, però es pot pujar.

L’he pujada sencera, que era l’objectiu.

Es curiós com vas molt més fi amb la gravel que amb la Jet. Amb aquesta haig de mirar per on passa la roda i pensar que farà, si marxarà o no, amb la Jet es més fàcil, amunt i saps que la bici fa la resta.

He arribat a dalt bé, pujat de voltes, però bé. M’he hagut de posar de peu en algun punt, on em faltava més pinyons i no els tenia, però no m’ha relliscat, vaig aprenent.

Un cop a dalt he parat a fer una foto i he seguit la pista fins a trobar la pista que va de la urbanització de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

La he agafat direcció a Quatre Camins, per baixar als Massets de Dalt de nou per la pista i un cop a baix, pujar cap a Jafra pel corriol que va a parar al pàrquing de Jafra.

Aquesta pujada ja la vaig fer la setmana passada, és fa bé.

Un cop a dalt, he anat tornant, però he volgut baixar per la trialera del revolt.

Aquí m’he “cagat” un pel, tot s’ha de dir. Quan he vist l’esglaó i jo amb les mans posades a la part baixa del manillar de cabra, he pensat que sortia per davant. No ha passat res, però he trobat a faltar molt un amortidor, com a mínim a davant 😉

He seguit baixant per anar a buscar la pujada pel corriol de la Casa Nova. M’he trobat un parell de grup de ciclistes baixant, ens hem saludat, distància, tot correcte.

Un cop a dalt, a la pista que va de Can Lluçà cap als Holandesos, he encarat ja la tornada, Holandesos, el mirador de sobre dels caçadors, on he fet un sprint per fer pujar el pols un pel, Mas Maiol, Basures, Collet de la Fita, Caprabo i a casa.

He arribat a casa amb 24,75km que he fet amb 1h 18m, a una mitja de 18,9km/h, amb un desnivell positiu de 554 metres i negatiu de 560 metres, una mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 166 ppm que és el meu 96%, just a la pujada al mirador de sobre dels caçadors. La cadència mitja de 79 rpm, la temperatura bona, 17 graus de mínima i 25 de màxima, en el meu cas el consum energètic de 982 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24844 m
Total climbing: 599 m
Total descent: -599 m
Download file: 25_08_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix