Avui diumenge he sortit amb bici, a fer un Campdasens, després de 10 dies de parada per vacances.

Devien ser les 7 de la tarda aproximadament, quan he sortit de casa.

Volia sortir abans, però feia massa calor, a més tenia la roda de davant de la gravel tocant a terra.

La última sortida, la del 23 de juliol que vaig fer un Gunyoles, devia punxar i quedar qualsevol cosa a la roda, ja que a la tarda vaig veure el neumàtic baix, el vaig inflar i el mateix 24, tornava a estar baix, però vaig pensar que taparia.

Al haver estat 9 dies sense res d’aire, vaig posar-li líquid tubeless de nou i vaig inflar, perfecte.

Sortida de casa, pujada fins al Caprabo del polígon Mas Alba, vaig tardar menys de 5 minuts, que habitualment, li poso 5 minuts.

La pujada a la Fita, la vaig fer amb tot el que podia, la mitja cardíaca em va marcar un 98% quasi tota l’estona, per tan, el ritme que duia era important.

Just quan comença la part amb ciment, veig un nano amb bicicleta pujant, però anava molt més lent que jo.

Abans d’arribar al revolt, on acaba la trialera que comença just abans del revolt a la part de dalt, l’avanço, i amablement li dic “bona tarda”.

El col·lega va i em deixa anar “eso es trampa, vas con eléctrica”. I li dic, “no es elèctrica, va dale fuerte” i el manso em respon “eres un mentiroso” ☹

La veritat es que he pujat a una mitja per sobre dels 14km/h, que es un molt bon ritme per mi, i la gravel es molt ràpida, tan que el tio que pujava va pensar que era elèctrica.

Un cop a dalt, i encara pensant amb l’imbècil que s’havia enfadat perquè l’havia avançat, encaro el pi de les basures, on tinc calculat el temps que faig habitualment amb la Jet9RDO, i arribo amb 15 minuts 45 segons, es juraria que es el temps més ràpid que he fet en aquest tros.

Segueixo, passo Can Maiol (Caçadors) i baixo cap a Mas Quadrell.

Em trobo un senyor gran amb bici, que l’avanço sense gaires problemes, tot i que la gravel baixant, no es cap meravella.

Arribo a baix a Vallcarca amb 26 minuts, que es molt bon temps.

Pujo Vallcarca per carretera i encaro la pujada de ciment que puja cap a Campdasens.

Aquí si trobo a faltar una relació de marxes diferent, ho poso tot, el plat petit i el pinyó més gros, i no puc posar-hi més ferro, sinó l’hagués posat. Pujo bé, però al límit.

Arribo a Can Granada i em trobo un pagès que havia posat una mànega en mig del camí, però estava elevada. El pagès em veu i s’apropa a baixar-la, però paro, baixo de la bici, passo la mànega amb la bici a coll, pujo de nou i segueixo, no perdo gaire temps.

Encaro la última pujada, la que et dur a Campdasens, on hi ha gent i els saludo amablement i la de ciment que et deixa al cim.

Pujo la part de ciment i paro a fer la foto de rigor a dalt, el cronòmetre em marxa 47 minuts 56 segons, un bon temps. A una mitja de 19km/h fins arribar aquí.

Baixo passant Can Lluçà i vaig fent camí de tornada amb les mans a la part baixa del manillar, crec que controlo millor la bici baixant si les tinc aquí, es massa baix, no hi estic acostumat, el manillar de la Jet es molt més alt i ample.

Faig la pujadeta de ciment que hi ha a mig camí amb quasi tot posat, una pujada de pulsacions interessant de nou i arribo als Holandesos, veig que el cronòmetre em marca una hora passat uns metres de la casseta que hi ha a l’esquerre, després de passat els Holandesos, que ja es veu de nou Mas Quadrell.

A la recta final del mirador, em miro de posar de peu per agafar embranzida, es molt senzill amb la gravel, puja molt bé i les accelerades son molt còmodes. Un cop he agafat embranzida, em torno a asseure i arribo al mirador, segueixo, passo Mas Quadrell, les Basures on avanço un noi amb una gravel que anava de passeig crec i encaro la baixada de la Fita.

A la part on comença la terra de nou, que acaba el ciment, veig 2 ciclistes amb rígides baixant, i penso que puc avançar-los, pedalo un pel, encara tinc relació i els passo per l’esquerre, crec que es queden un pel sobtat que els passi una gravel rígida per complert, però conec cada pedra d’aquesta baixada, sé on haig de posar la roda en cada moment.

Arribo al Caprabo amb 1 hora i 7 minuts, baixo cap a casa ràpidament per veure si podia arribar amb 3 minuts i una hora i deu, però no puc, hi ha transit i haig de parar al semàfor del carrer Sant Josep, tardo uns segons de més.

Paro el cronòmetre amb 1h 11m per haver fer 26,94km a una mitja de 22,7km/h, amb un desnivell positiu de 577 metres i negatiu de 587 metres, la mitja cardíaca alta, em diu 153 ppm que és el meu 88% (de mitja!) i la màxima de 171 ppm que és el meu 99%. La velocitat màxima de 56,4km/h, crec que baixant la Fita, la cadència mitja de 86 rpm, el consum energètic de 1188 calories i calor, màxima de 29 graus i mínima de 23 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25716 m
Total climbing: 693 m
Total descent: -703 m
Download file: 02_08_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix