Aquest matí tenia al cap anar al Cim del Montau, darrera de Begues, però el Santi ahir va dir que era massa llarg i vaig pensar en fer un canvi de ruta, deixar al Santi que plantegés on anar, i va dir que volia pujar a La Morella des de Begues, tot pla va dir.

Aquest matí a les 7 estàvem al Caprabo una bona colla, el Joan Manel, el Jorge que ha pogut venir a Sitges al obrir-se el confinament des de Barcelona, el Pedro que inicialment ha dit que no, perquè no li ha carregat la bateria de la bici i estava a un 50%, el Ramón que a últim moment ha decidit de venir, el Mario que sorprenentment avui no ha sortit amb carretera, el Damià, el Santi i jo.

Hem encarat la pujada a la Fita, hem anat cap a Can Lluçà per baixar després dels Holandesos per la Casa Nova fins el creuament de Jafra i la Fassina.

Hem pujat fins a Jafra i d’allà cap a la Plana Novella. Un cop als Budistes, camí de Begues per pista.

Hem anat fent vit fins arribar a la segona masia a l’esquerre, on hi ha un camí a la dreta que puja.

El Ramon ha dit que feia mitja volta, però el Santi l’ha convençut, tot pla li ha dit, i el Ramón s’ho ha cregut. El Pedro li quedava un 30% de bateria, però ha seguit el Ramón i el Santi, tot pla ha dit el Santi.

Hem començat a pujar, de pla no tenia res de res. Una pujada que inicialment era dura, però després es feia molt millor, que et deixa a una pista que es diu el Fondo de la Tronera, que hem anat seguint fins agafar un desviament a l’esquerre, amb un parell de pujades importants, de falta de grip i un bon nivell d’inclinació.

Abans de començar a pujar la última, que et deixa a La Morella, el Mario ha punxat. Ha parat amb el Ramon a canviar la càmera de davant, ens han trucat per dir-nos-ho i ens hem esperat una estona.

Al cap d’uns minuts ens han tornat a trucar i hem anat a fer-los un cop de mà, estaven vagament a 3 metres darrera nostre, no els havíem vist.

Havien muntat una càmera però l’havien punxat al muntar-la. Hem reparat la càmera inicial, que tenia un foradet i l’hem muntada, inflada i tot arreglat. Gracies al Jorge que es un manetes.

Hem començat a pujar de nou, tot pla ha dit el Santi. Era la última, molt més assolible que les dues primeres, no havia fet mai aquesta pujada, sempre l’havíem baixat, i tot i que es dura, es pot fer bé.

Un cop a dalt a La Morella, ens hem reagrupat i hem fet via de tornada per la carretera del Rat Penat fins el pàrquing de Vallgrassa i hem seguit després de la cadena cap a la pista de Can Lluçà als Holandesos, on ens hem acomiadat del Santi.

Esperant el Santi per dir-li adeu, que baixava per la Casa Nova, hem trobat a la Mònica Recansens, la parella del Xavi Benazet. No la veia des d’abans del confinament, m’ha fet molta il·lusió que parés a saludar. Anava amb un parell més de ciclistes que no han parat, camí de La Morella també.

Ens hem acomiadat del Damià i del Mario que al Collet de la Fita han anat cap a Mas Alba i cap a Ribes i la resta hem baixat cap a Sitges.

He arribat a casa amb 42,84km que he fet amb 2h 40m a una mitja de 16,1km/h amb un desnivell positiu de 1038 metres i negatiu de 935 metres. La mitja cardíaca de 117 ppm que és el meu 67%, baixa perquè el ritme ha estat social, la màxima de 158 ppm que es el meu 91%. El consum energètic en el mau cas de 1619 calories, la mitja de potència de 169W, la màxima de 1122W, la cadència mitja de 70 rpm, la temperatura, comença a ser alta, màxima de 25 graus i mínima de 11.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 43169 m
Total climbing: 1137 m
Total descent: -1142 m
Download file: 14_06_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix