Ahir vaig fer descans de bici, un cop per setmana haig de descansar el tronc inferior, sinó no vaig bé. Aquest matí he sortit amb ganes de trialeres i més trialeres, així que he sortit de casa a les 6:20 aproximadament, m’he llevat un pel més tard, m’ha fet mandra.

He pujat la Fita, i després dels Caçadors he anat cap a la Casa Nova, cap a Can Lluçà siguem.

He baixat per la trialereta de la Casa Nova fins el creuament de Jafra i la Fasina.

Pujada cap a Jafra, he seguit cap a la Plana Novella, per anar a l’esquerre després del cadenat i fer la trialera que va per darrera i que baixa a la riera, i que després et deixa a la pista de la Fasina als Massets de Dalt.

Un cop als Massets de dalt, després del pi, a l’esquerre passant la cadena, he pujat per la trialera que cada cop esta més just per l’aigua, però encara es pot pujar sencera sense fer peu. Com diria un bon amic, t’ho has de creure, sinó no es puja.

Un cop a dalt, he creuat la pista de Can Pere de la Plana fins a Quatre Camins i he baixat la trialera de darrera, per anar a buscar la pista que et baixa cap a Mas Milà, i a la dreta pujada cap a Olivella.

Abans d’arribar a la masia que hi ha al cim, hi ha un corriolet molt estret a l’esquerre, no es fàcil de veure. Es un corriol que acaba baixant per darrera a la vall, una trialereta molt bonica, perquè es estreta i hi ha molt de vegetació, però no es complicada per res.

He hagut de fer una parada per un arbre caigut, encara per la tempesta Gloria, que va fer molt de mal a arbres grans i vells, els va fer caure. He passat pel lateral fins arribar a baix de tot.

Un cop a baix, a l’esquerre avall. El corriol esta tot relativament neu, menys un punt que hi ha uns arbres caiguts i has de baixar de la bici, no es pot passat d’altre manera. A part d’aquest punt, la resta es ciclable sencera, fins i tot he fet la part final de pedres que no havia estat mai capaç de passar-la sobre la bici.

Al final surts a la pista que baixa de Can Pere de la Plana cap a Mas Milà, la carretera d’Olivella.

He seguit pujat cap a Can Pere de la Plana, agafant el corriol de pujada de la dreta per entrar a la urbanització i anar a buscar la Granja Escola, d’allà tornada cap a Ribes i a Sitges, pel camí de rigor de tornada.

He arribat a casa amb 27,90km que he fet amb 1h 47m a una mitja de 15,6km/h, un desnivell positiu de 651 metres i negatiu de 613 metres, la cadència mitja de 74 rpm, la mitja cardíaca de 123 ppm que es el meu 71% i una màxima de 156 ppm que es el meu 90%, una potència mitja de 183W i una màxima de 1075W, en el meu cas un consum energètic de 1176 calories, i una molt bona temperatura, mínima de 7 graus, però de tornada, màxima de 21 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 28213 m
Total climbing: 690 m
Total descent: -694 m
Download file: 22_05_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix