Aquest matí de diumenge hem quedat a les 8, un pel tard, perquè per horari ja hi ha llum de sobres a les 7:30, però ja anirem baixant la hora de sortida.

A les 8 érem el Gaizka, el Damià, el Fer que ha arribar just i jo. La idea era fer quelcom curt, havíem d’estar a casa d’hora, es Carnaval i hi ha rua infantil que volíem anar a veure.

Hem pensat en fer un Campdansens, tranquil, més social que no pas per entrenar.

He pujat la Fita, hem baixat per Mas Quadrell fins a Vallcarca, hem pujat fins a Can Granada per les zetes de després del túnel llarg de l’autopista i hem anat a parar a Campdasens, parant a fer la foto de rigor a dalt de tot, just abans de començar a baixar i trobar-te Can Lluçà.

El ritme tranquil, diguem que hem tardar una hora i un minut en arribar a dalt, la setmana passada vaig tardar 10 minuts menys de rellotge.

Un cop feta la foto, baixada cap a Can Lluça i al arribar a la cadena que et dur cap a la carretera del Ratpenat i de Vallgrassa, hem girat i hem anat en direcció a Vallgrassa, per agafar un corriol que hi ha a l’esquerre i fer una miqueta de trialera, poca cosa, es molt senzilla, però per donar-li uns metres de més a la sortida.

Un cop a la pista de tornada de nou, hem encarat la tornada amb bon ritme, deixant la casa nova a la dreta i els Holandesos a l’esquerre, creuament cap als Caçadors i a la Fita el Damià i el Fer han anat cap a Sant Pere de Ribes i el Gaizka i jo hem baixat cap a Sitges.

Jo he baixat per la drecera i el Gaizka per la pista, ens hem trobat a baix.

He arribat a casa a les 10 del matí, amb 27,51km que hem fet amb 1 hora 53 minuts, a una mitja de 14,6km/h, un desnivell positiu de 652 metres i 663 de negatiu. La freqüència cardíaca mitja de 115 ppm que es el meu 66% i la màxima de 162 ppm que es el meu 93%. Molt baixa, però la sortida ha estat d’aquest ritme. El consum energètic de 1051 calories, la cadència mitja de 66 rpm, la mitja de potència de 155W i una màxima de 1039W.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27683 m
Total climbing: 678 m
Total descent: -695 m
Download file: 23_02_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix