Aquest matí a les 7:30 havíem quedat al Caprabo el Santi, el Fer i jo confirmats. Quan hi he arribat el Pedro estava allí amb una espectacular Specialized TurboLevo d’Alumini model 2020, molt bonica. La gent de Cicles Sans a Vilafranca del Penedès li han recomprat la seva i s’ha agafat la més alta de gama, però amb quadre d’alumini, bateria de 700W. Fa una setmana que la té.

Havia d’estar a casa a les 9:15, per tan ha dit de sortir i ja ens veuríem un altre dia, el Santi venia des de la Plana Novella, segurament es trobessin a mig camí.

El Fer ha tardar una minuts més en venir, i hem sortit plegat camí de la Fita amunt. Un cop a dalt, passant els Caçadors, venien en sentit contrari el Santi i el Pedro, hem seguit plegats fins els Holandesos, baixada cap a la Fasina i el Pedro ha fet la volta camí cap a casa a les 8:20 del matí, de sobres per arribar a casa amb l’elèctrica nova.

Hem seguit els tres, pujada a Jafra, baixada pel corriol de darrera del cadenat del pàrquing fins al creuament de la pista que va de la Fasina cap als Massets de Dalt i des dels Massets de Dalt hem pujat per la trialera que va paral·lela a la pista que puja a Quatre Camins.

Hem caigut per la trialera que hi ha un cop creuada la pista a dalt de tot, la pista que va a Quatre Camins des de Can Pere de la Plana i un cop a baix, foto de rigor.

Hem fet camí a la dreta, cap a Quatre Camins de nou, allà el Fer s’ha acomiadat, havia d’estar a casa a les 10:15, tot i que hi havia temps de sobres, tampoc anava sobrat de forces i el constipat no li havia marxat del tot.

El Santi i jo hem seguit el GR5 cap a Can Grau, pujada del “Tornillo”. M’he enganxat com sempre a l’esglaó de l’inici, tot i que avui he pujat un pel més, he de dur el segon pinyó i posar-me de peu per poder superar el segon esglaó, la propera. El Santi tampoc ha pogut fer-ho.

Hem arribat a Can Grau i he pujat per darrera, per anar a buscar la pista que va fins a Olesa de Bonesvalls, per agafar l’entrada de la baixada de Santa Susana.

Aquest cop he alliberat l’amortidor de darrera, ja que hi som, baixo més a gust i més tou de darrera. He parat a mig camí, hi havia un arbre caigut, l’he apartat i he seguit, el Santi no l’he vist. He arribat a baix, he esperat al Santi un moment i hem creuat el toll d’aigua, sense mullar-nos gaire.

La tornada per pista fins arribar a la carretera d’Olivella. Hem fet una parada a mitges, el neumàtic de davant del Santi s’havia desinflat, creiem que perd per la cinta de fons de llanta, per això el líquid no li aguanta.

Un cop a la carretera, hem decidit pujar a Olivella poble, creuar el poble i en contes d’agafar la carretera que puja al cementiri, la de l’esquerre i girar a la dreta per un carrer molt empinat que et deixa darrera del cementiri, però pujant per pista i sense asfalt, més interessant.

No les teníem totes, però hem fet el corriol de darrera del cementiri, creiem que estaria molt tapat, però no, els pins han crescut, però tot i que no hi passa gaire gent, hem baixat bé.

Un cop a la masia de sota, camí cap a Can Pere de la Plana, primer per pista i després pel corriol de pujada i al arribar a la urbanització, el Santi i jo ens hem acomiadat, ell ah fet via cap a casa, cap a La Plana Novella i jo cap a Sitges per darrera de la Granja Escola de Can Pere de la Plana, que per cert, han talat arbres i entenc que volen fer un carrer, però han fet malbé el camí de baixada, ara es una autopista.

Des d’allà, cap a Sant Pere de Ribes i tornada cap a Sitges pel camí de rigor que agafem per anar a Can Lloses, però en sentit contrari.

He arribat a casa amb 38,37km que he fet amb 2 hores 58 minuts, a una mitja de 12,9km/h. Molt més lent que la setmana passada que vaig fer la mateixa ruta més o menys sol, però el diumenge es sortida social, no pas d’entrenament. El desnivell positiu de 960 metres, el negatiu de 869 metres, el consum energètic en el meu cas de 1665 calories, la mitja cardíaca de 124 ppm que es el meu 71% i una màxima de 166 ppm que es el meu 95%, cadència mitja de 68 rpm, una mitja de potència de 155W i una màxima de 1119W, la temperatura millor del que pensàvem, mínima de 5 graus i màxima de 15 graus, no hem passat fred.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 38819 m
Total climbing: 1065 m
Total descent: -1082 m
Download file: 24_11_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix