Aquest matí la Greta no ha volgut venir, diguem que els primers 500 metres els ha fet, després s’ha plantat i he hagut de tornar a casa a deixar-la, per tan hauré sortit a les 8 menys poc. Com que anava sol, he pensat en pujar la Château d’Eau directe i un cop a dalt veure que fer.

He anat de nou al peu del telecadira, neu trepitjada, gelada a aquesta hora, he pujat la Château d’Eau fins passar per sota del telecadira, allà he agafat el camí que puja, el camí que jo li dic de servei i que et deixa al telecadira.

Un cop allà, he anat a buscar el remuntador doble i he pujat la verda, per agafar el camí de rigor i passar per sota de la negra, creuar la vermella i anar a parar a la part final de la Coulée Font Frede. He seguit pel camí fins arribar a la banda de Eyne, seguint recte, he sortit de l’estació i pel camí de servei de la banda d’Eyne, he baixat fent zetes fins arribar a entrar de nou a l’estació, es creua una vermella i seguint el camí vas a parar a la base de l’estació sense problemes.

He sortit de l’estació, cap al pàrquing, i hi ha un camí marcat com per fer amb raquetes que baixa cap al poble, i després a la dreta va cap a Saint Pierre dels Forcats, es un camí molt bonic tot i que es planer i no té cap dificultat.

M’he plantat de nou a l’estació, al creuament de la Château d’Eau i la blava Le Combe, recte de tornada pel mateix camí que he fet una estona abans, fins el telecadira i per darrera, carrer fins arribar a casa.

He arribat a casa amb 12,43km que he fet amb 1 hora 5 minuts, a una mitja de 11,3km/h, surt més ràpida del normal, perquè la baixada l’he feta ràpid, no he hagut d’esperar a la Greta, sinó la mitja surt més baixa. Una màxima de 45,1km/h, no esta malament amb neu. Un consum energètic en el meu cas de 764kcal, una mitja cardíaca de 137 ppm que es el meu 79% i una màxima de 193 ppm que es el meu 94%, una cadència mitja de 59 rpm, un desnivell positiu de 426 metres i 433 metres de negatiu.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 12518 m
Total climbing: 426 m
Total descent: -434 m
Download file: 16_02_2019.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix