Aquesta nit hem sortit el Josep Maria i jo (Raül) a fer una nocturna fins a Campdasens. Ahir la Cannondale Rize d’en Josep Maria va trencar la roda de darrera, aquesta tarda li he canviat el neumàtic i a les 9 menys poc ha vingut a casa a buscar la bici, he manat fins a casa seva, li ha muntat el llum, s’ha posat les sabates de BTT i el casc i hem encarat el Caprabo, devien ser les 9:15 aproximadament.

Hem pujat la Fita amb llum, hem baixat per Mas Quadrell i hem començat a trobar que es feia fosc a la pujada de Vallcarca a Can Granada. A dalt, arribant a Can Granada hem vist un cotxe que s’apropava, hem posat les llums perquè en veiés, les hem apagat de nou i les hem mantingut apagades fins arribar a dalt de tot de Campdasens, just abans de començar a baixar, on hi ha el pal de llum.

Amb llum posada i una temperatura un pel més baixa, hem anat tornant. Abans d’arribar als Holandesos, un porc senglar ens ha passat per davant, anàvem junts. Ha vingut de dreta a esquerre, jo anava a l’esquerre d’en Josep Maria i m’ha passat a menys d’un pam, anava molt ràpid. Ha estat tan ràpid que no he tingut temps d’espantar-me. En Josep Maria m’ha dit que n’hi havia un altre que li ha tocat la cama, d’aprop que anava.

Hem pujat Holandesos, i al encarar la pista que va de la Fasina als Caçadors, li ha saltat una pedra i la cadena de la Rize d’en Josep Maria ha sortit. Parada de 30 segons a posar la cadena a lloc i seguir, no ha passat res. La baixada de La Fita, personalment, m’encanta, i de nit que si hi ha algú es veu pel llum, et permet baixar un pel més ràpid.

Ens hem acomiadat a l’institut, cadascú cap a casa seva, ha estat una sortideta curta però molt maca, bona temperatura, bon ambient, bons amics pedalant plegats.

En total m’han sortit 27,43km que hem fet amb 1 hora i 29 minuts, a una mitja de 18,4km/h, una velocitat màxima de 53,8km/h, un consum energètic en el meu cas de 1367kcal, una mitja cardíaca de 140 ppm que es el meu 80% i una màxima de 169 ppm que es el meu 93%, la cadència mitja de 76 rpm, el desnivell positiu de 636 metres i negatiu de 641 metres.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 27961 m
Total climbing: 657 m
Total descent: -663 m
Download file: 03_07_2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix