Aquest matí hem sortit la Greta i jo cap a les 8, era un pel tard si volia fer quelcom llarg, així que he pensat en pujar la pista verda de rigor, la Château d’Eau. Tan bon punt he trobat la verda de la dreta, la Promenade en Foret i he seguit pujant.

La neu estava dura, aquesta setmana ha fet calor, he pogut pujar a bon ritme, en algun punt he hagut de posar-ho tot, però la majoria d’estona he pujat amb un parell de pinyons i en algun punt he arribat a posar el quart. La pega es que a nivell de cor vas molt alt, he pujat sempre per sobre del 85% i he mirat de baixar de marxa quan arribava al 90%.

Hem deixat la pista que va fins a Eyne a la dreta i la última recta ha estat senzilla, l’hem feta la Greta i jo en poca estona. He arribat al telecadira amb 34 minuts justos, es un molt bon temps, si més no per mi.

He seguit cap al bar que hi ha al pla del telecadira, he seguit pujant pel camí de darrera, el que va fins a la Enduro 4, com que no estava trepitjada, les rodes s’enfonsaven molt més. He deixat l’entrada de la enduro 4 a l’esquerre, he creuat la pista verda Roc Rouge i al blava Petite Fontaine, he creuat la part final de la pista negra Petite Noire i he seguit pel camí fins a creuar al vermella Paul Ribeil.

Allà hem fet parada per foto i he començat a baixar per la vermella. M’he espantat quan he trobat una placa de gel important, on la roda de darrera venia clavada per complert per mirar de frenar i la bici agafava més velocitat. Sort que als pocs metres he tornat a trobar neu normal i la bici ha reduït, em veia a terra.

He creuat la pista verda Promenade en Foret i he baixat la primera part de la blava La Combe. A l’esquerre hi ha un camí que entra, un camí que s’ha fet esquiant i que ja vaig fer fa un parell de setmanes amb la Greta. Avui no he parat per fer foto, he baixat a bon ritme pel camí, es un trosset molt divertit, m’ha agradat molt. Al final arribes de nou a la mateixa pista verda d’abans, la Promenade en Foret i hem seguit el mateix camí que he fet de pujada fins a tornar a casa.

Hem arribat a casa amb 9,06km que hem fet en 53 minuts amb 39 segons, a una mitja de 10,1km/h, un molt bon ritme. Crec que es la primera vegada que supero els 10km/h de mitja per la zona on surto habitualment amb la FatBike,. En el meu cas el consum energètic ha estat de 614kcal, amb una mitja cardíaca de 145 ppm que es el meu 82%, la màxima de 165ppm que es el meu 94%, la cadència mitja de 71 rpm, el desnivell positiu de 396 metres i el negatiu de 393 metres. He sortit de casa amb 1587 metres d’alçada i he pujat fins arribar a 1980 metres, llavors hem baixat.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 9063 m
Total climbing: 398 m
Total descent: -395 m
Download file: 11-02-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix