Aquest matí hem sortit la Greta i jo cap a les 8 menys 10. Aquesta nit ha plogut, es a dir, la neu estarà dura i segurament un pel gelada. Hem sortit de casa, hem encarat l’inici del telecadira i ja m’he adonat que començant a pujar cap al telecadira, per la pista de trineus, relliscava bastant. Havia passat la retrac, la màquina deixa marcada tota la pista, com si la pentinés. Jo amb la FatBike pujo bé, però els tacs de les rodes entren als forats que hi ha del pentinat i rellisco, haig de pedalar de costat.

Hem pujat per la pista verda de rigor, la Château d’Eau. Com que estava la neu molt dura, he pujar més ràpid del normal, he pujat amb 3 pinyons i en algun punt he posat el quart, un pel alt de pulsacions, però a bon ritme. Tan bon punt he trobat la verda de la dreta de tot, la Promenade en Forêt, que ara ja esta oberta. Aquí he pogut pujat fins el primer revolt a molt bon ritme, al primer revolt he hagut de fer una baixada de pinyons que he tornat a pujar tan bon punt he trobat el desviament que hi ha a l’esquerre. Hem seguit pujant la mateixa pista fins arribar al creuament que ens dur a Eyne, just al final de la pista vermella, la Coulée Font Frede.

He encarat la última recta abans d’arribar al telecadira. He arribat amb 34 minuts des de la porta de casa, es un molt bon temps, però ho he notat, el cor anava a un ritme per sobre del que es habitual quan pujo.

Un cop al pla del telecadira, he anat a buscar el remuntador doble, i a l’esquerre hi ha el final d’una pista verda que es la Roc Rouge, he pujat el primer tros fins trobar a mà dreta el camí que va cap a l’inici de l’enduro 6, he seguit el camí. M’ha costat més, la neu estava sense trepitjar i a partir d’uns metres abans d’arribar al telecadira, la neu ja estava bé, crec que aquesta nit aquí ja era neu, no pas aigua.

He seguit el camí, he passat pel final de la blava que ve des del remuntador doble, el final de la negre i he encarat la pujada que creua el remuntador que va a dalt de tot i he acabat creuant la pista vermella Paul Ribeil. Seguint recte pel mateix camí, que esta marcat com a pista vermella, però no ho es, es molt planera.

He arribat al final de la Coulée Font Frede i la Greta i jo ens hem deixat anar avall. La pista esta bé a la part final, la pega es que la neu esta encara tova i després de cada muntanyeta de neu, la roda de darrera s’enfonsava, tot i amb això, he baixat a uns 20km/h fins a trobar de nou la verda de bon inici, la hem agafat i hem seguit recte fins trobar la part final de l’Enduro 6. Ens hi hem ficat, massa neu, la Greta bé, però jo he hagut de caminar una estona ja que si no hi ha prou desnivell, no es podia pedalar i la bici quedava clavada. Hem acabat de nou a la Château d’Eau i hem baixat cap al telecadira, hi havia molta gent, es setmana blanca a França i hi ha un munt de famílies que han vingut a passar la setmana.

Hem arribat a casa amb 9,51km que hem fet amb 1 hora 5 minuts, a una mitja de 8,7km/h, la mitja cardíaca en el meu cas de 143 ppm que es el meu 81% i una màxima de 163 ppm que es el meu 93%. El meu consum energètic de 739kcal, la cadència mitja de 70 rpm, he aconseguit arreglar el sensor de cadència, ja puc mesurar com pujo. En desnivell positiu de 445 metres i el negatiu de 419 metres, he sortit de casa a 1641 metres i no he parat de pujar fins que he arribat a 2048 metres, a partir d’allà, baixada ràpida.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 9597 m
Total climbing: 449 m
Total descent: -424 m
Download file: 5-2-2017.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix