sóm el Mario,. el Fer, el Damià, en Raül, en Josep Maria, l’Anna i el Santi

Avui hem quedat 30 minuts més tard del normal, ho ha demanat l’Anna, estàvem a les 8 al Caprabo l’Anna, el Josep Maria i jo.

Hem anat cap a Sant Pere de Ribes, havíem quedat a Can Lloses a les 8:30, i a mig camí m’ha trucat el Damià que venia tard, però que venia. Li hem dit que ens veiem a Can Lloses i llestos.

A les 8:30 han arribat el Mario i el Fer i uns minuts més tard el Santi. No tinc clar si coincidència o horari, però avui, mitja hora més tard, érem 7 per sortir a pedalar.

La ruta era nova, volia aprofitar un tros de la Cuabarrada 2016 que vàrem fer fa un parell de setmanes, així que hem anat per carretera, la tornada de Les Gunyoles de rigor, fins a la urbanització Mas Milà. Allà a l’esquerre i ja hem començat a agafar pista de terra.

Als pocs metres, ens hem desviat per la Cuabarrada fins arribar sota de Viladellops, on hem trobat el camí habitual que fem quan venim de Les Gunyoles, hem pujat a Viladellops, hem baixat a la carretera de Canyelles a Viladellops, la vella i als pocs metres ens hem anat a l’esquerre, per un camí que hi ha un cadenat.

El Mario anava davant, però l’únic que duia el track al GPS era jo. Hi havia un creuament a la dreta i el Mario ha seguit per la pista principal que pujava, així que l’hem seguit tots. Hem arribat a la urbanització que hi ha sobre Canyelles, la que puja al Pic de l’Àliga igualment, allà hem buscat de nou el track i hem baixat a Canyelles.

Des d’allà ja hem fet pista coneguda, per sobre de la C15 cap al Montgròs, cap a les antenes, amb una pujada duríssima, just després de passar el dipòsit d’aigua a la dreta, foto al cim i de baixada cap a Sant Pere de Ribes, anant a buscar un parell de trialeres de baixada.

Un cop a Ribes, hem decidit tornar pels Vinyedos, i cap a la recte de la Mata, sense problemes, només un pel d’aigua per les plogudes dels últims dies.

Ha estat una ruta curta però prou bona, en han sortit 35,85km que he fet amb 2 hores 23 minuts a una mitja de 15km/h, amb una velocitat màxima de 45,7km/h, en el meu cas un consum energètic de 1676kcal, una mitja cardíaca del 76% que son 133 ppm en en meu cas i una màxima del 97% que son 171 ppm, la cadència mitja de 75 rpm, el desnivell positiu de 711 metres i el negatiu de 740 metres.

La ruta la penjaré com a “oficial”, ja que es nova i està prou bé.

Aquí us deixo el track sense arreglar, el que hem fet avui per si el voleu seguir

Total distance: 35786 m
Total climbing: 769 m
Total descent: -796 m
Download file: 23_10_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix