Aquesta tarda de diumenge hem sortit per Sant Pierre dels Forcats el David i jo de nou, les nostres respectives dones han tornat a Sitges, s’ha de treballar demà, però ell i jo, juntament amb les nenes tenim festa i tornarem demà a la tarda, així que hem pensat que tornar a fer una sortideta podria estar bé.

Hem sortit de casa i un cop hem arribat al telecadira i hem trobat un grup de gent amb trineus que ens han mirat com si fóssim d’un altre planeta, hem agafat a l’esquerre la pista que dir a Planes.

Es una pista que hem fet caminant un munt de cops, que no hi ha gel als llocs on pot ser perillós i que hem pensat que podria estar bé, amb un pel de neu, però sense perill.

Hem parat just al crear el riu a fer-nos unes fotos, el paisatge estava realment espectacular, tot i que hem sortit que eren les 17:40, hi havia llum i era una llum molt maca.

Mentre pedalàvem des del riu al “pla dels esquirols” ens ha creua un isard per davant, quasi no l’hem vist de ràpid que anava.

Des del “pla dels esquirols” a Planes, hi ha un corriol, que el David ha catalogat de pista d’enduro, que hem baixat molt bé, amb neu, però sense gel, per tan, tan ell amb la KTM Bark 30 com jo amb la Felt DD30 hem anat bé sense relliscar ni perill en cap moment.

Un cop hem arribat a Planes, hem agafat la carretera que torna a Saint Pierre dels Forcats, i als poc metres a mà dreta hi ha una pista que baixa que diu La Cabanassa 2.2km, l’hem seguit. Hi havia un punt de baixada d’enduro també, però hem baixat prou bé i sense cap ensurt per gel.

La part de pujada ja ha estat més dura, jo amb la FatBike he aconseguit fer els primer metres, però no he pogut seguir pedalant de pujada de seguida, era un corriol que segurament amb la Cannondale Trigger 1 l’hagués pujat, amb feina, però l’hagués pujat.

El David amb la KTM ha pujat molt millor que jo, a mi el corriol estret i enfonsat em dominava la bici, les rodes son massa amples per pujar per un corriol així, o si més no, jo no en sé prou, que també pot ser.

Un cop hem arribat a dalt, he trobat que a mà esquerre hi havia una pista que ens duia a Saint Pierre dels Forcats poble, i hem decidir no seguir cap a La Cabanassa, ja que la tornada seria per carretera segur.

Hem seguit pedalant cap al poble, hem anat tirant fins trobar l’església i agafar la carretera principal que va cap a casa, just davant del colmado del poble, que tot i ser francès i ser avui diumenge, estava obert!

Com que hi havia ganes i encara un pel de llum, el carrer d’abans de començar a pujar cap a l’estació, ens hem tirat a la dreta, i hem anat pujant. M’he equivocat, ja que li he dit al David que el carrer que es converteix en pista més endavant ens duia a les antenes que hi ha just quan s’ajuntés les pistes verda i blava, però era un altre camí.

Hem anat pedalant ja mb poca llum, però bé, fins a trobar un càmping que hi ha tancat, suposo que deuen obrir a l’estiu. Aquest camí el conec, es el que et dur a Eine, així que hem decidit anar pedalant i al trobar el creuament que va de la pista cap a Eine, girar cap a Saint Pierre dels Forcats i baixar per la pista verda fins al peu del telecadira i d’allà cap a casa.

He dut la Lupichin, tot i que no calia, a l’inici de la pista verda, al començar a baixar, he decidit posar-la per tal de que ens veiessin si venia algú, a aquesta hora la retrac treballa per les pistes de demà, o alguna moto de neu de l’estació o qualsevol cosa.

Hem arribat a casa molt contents i satisfets de la sortida, dutxa i llestos.

En total ens han sortit 8,71km que hem fet en 58 minuts, el consum energètic de 572kcal en el meu cas, la mitja de 9,01km/h, la velocitat màxima de 41,98km/h, la mitja cardíaca de 74% i la màxima de 95%, ens hem pegat un “subidón” de pulsacions pujant la pista de Planes a La Cabanassa de un parell de nassos.

Aquí us deixo alguna foto de la sortida.

 

Total distance: 8745 m
Total climbing: 346 m
Total descent: -336 m
Download file: 2016-02-07_tarda.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix