Aquest matí de diumenge hem sortit el Santi i jo, hem fet la última sortida de la temporada 2015, si més no la última sortida oficial, a partir de la setmana vinent hivernem i mirarem de dedicar més temps a la neu que no pas a la bici, fins a finals de març. Si hi ha algú que vol sortir, que envií un email a sortida@garrafenbtt.com i digui hora i lloc, a no ser que vulgui sortir sol.

Hem quedat a les 7:30 al Caprabo, i he trobat el Santi a les 7:45 baixant del Collet de la Fita avall per trobar-me.

Un cop al Collet hem anat a fer la trialera de la Pota de Cavall, es a dir el GR5 que porta cap als Massets de baix. La pujada es dura, però hem pogut fer-la quasi tota, tot i que hem hagut de posar el peu més d’una vegada. La baixada ha estat espectacular, jo he estat capa de fer-la tota sencera fins l’últim esglaó final on no m’he vist amb cor. Per sort per mi, el Santi li ha passat el mateix i l’hem fet a peu ambdós.

Un cop a baix de tot, hem anat pedalant fins a buscar el corriol que puja paral·lel a la pista ampla que va a quatre camins, estava un pel tapat i feia un pel de fred. Hem pujat bé i hem acabat baixant per la trialera que hi ha a l’altra banda de la muntanya, un cop passada la pista principal.

A baix si que feia fred, es veien els marges gebrats, el fred havia fet que la rosada es congelés. Hem anat pujant cap a Olivella fins arribar al Cementiri i hem seguit per la pista que hi ha al darrera fins acabar baixant fins a l’ajuntament, a la plaça del poble. D’allà hi ha un corriol que baixa per darrera de l’ajuntament fins a la carretera que va cap a Can Grau.

He hagut de parar a posar aire a la roda de darrera, em perd de fa dies, però va aguantant. La pega es que el líquid segella els forats, però al donar-li cops a les trialeres, els taps que es formen salten i torna a perdre aire.

Després de la parada que ha costat uns 5 minuts, hem seguit pel corriol que hi ha a davant i que et dur a la pista que utilitzem habitualment a la tornada de Santa Susana.

Hem anat pedalant cap a la masia i després de la primera cadena, hem seguit a la dreta, per una pujada que comença suau, però que va agafant pendent poc a poc fins que hi ha un parell de punts que s’ha de fer peu o saber-ne molt.

Jo he hagut de fer peu, però he mirat de no caminar, el Santi ha fet peu i ha caminat un parell de metres, l’hem pujada prou bé.

Un cop a dalt, a la pista que va de Can Grau a Olesa de Bonesvalls, hem anat tornant cap a Can Grau, hem fet el GR5 de tornada cap a Quatre Camins i hem baixat per la trialera que hem fet al matí, però la paral·lela que hi ha més a la dreta baixant.

Molta pedra i algun punt de cap control a sobre de la bici. El Santi ha relliscat i ha caigut, i jo darrera seu, però caigudes en parat que no ens ha fet cap mal.

Un cop a baix, hem anat ja tornant per la pista cap a La Fassina, i pujant cap als Caçadors. El Santi m’ha acompanyat cap a Sitges amb la condició de que féssim la trialera que baixa a mà esquerre després del Collet de la Fita cap al camí que va de la hípica Oso Pony fins a l’inici de la pujada a la Creu de Sant Isidre. Hem aparegut de tornada al cementiri i ens hem acomiadat, suposo que ara farem més neu que no pas bicicleta.

En total m’han sortit 33,60 kilòmetres que hem fet a una mitja de 10,2km/(h, amb una velocitat màxima de 48 km/h, en el meu cas un consum energètic de 1908kcal, una mitja cardíaca de 135 ppm i una màxima de 174 ppm, una cadència baixa de 69 rpm, però normal amb els corriols que hem fet avui i un desnivell positiu amb només 33 kilòmetres de 996 metres i un negatiu de 1021 metres, no esta gents malament.

Ha estat una temporada curiosa, hi ha gent amb la que l’any passat havíem sortit molt sovint que aquest any 2015 no han sortit ni un sol dia amb nosaltres i altres amb els que no havíem sortit mai i que aquest any han començat a sortir amb nosaltres. Em sap greu, la veritat, però cadescú dedica el temps que pot o que vol a les seves coses, llàstima.

A mi personalment aquest any em surten un total de 2087,35kilòmetres, que hem fet en un total de 148 hores 19 minuts pedalant, a una mitja de 14,1km/h, una velocitat màxima de 60,9km/h i un consum energètic, en el meu cas de 109980kcal, no esta gents malament. La mitja cardíaca de 136 ppm i la màxima de 180 ppm, la cadència mitja en tot l’any de 72 rpm, aquesta es bona, el desnivell positiu en tota l’any acumulat es de 48 kilòmetres 931 metres i el negatiu de 49 kilòmetres. M’ha donat per pujar molt. He fet menys kilòmetres que l’any passat, suposo que la bici ja no es prioritària i faig més altres coses, però deu ni do aquest 2015.

Us deixo el track d’avui per si algú el vol seguir. La propera sortida oficial serà de cara a finals de març o inicis d’abril.

Bones festes a tothom i desitgeu “salut i pedals” als vostres.

Total distance: 33582 m
Total climbing: 1068 m
Total descent: -1093 m
Download file: 29_11_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

 

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix