WP GPX Maps Error: GPX file not found! /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/plugins/wp-gpx-maps/gpxdiablograul/2014-05-08.gpx

Aquest migdia he sortit sol amb intenció de millorar el temps que vaig fer la última vegada que vaig anar de casa a Campdasens baixant primer a Vallcarca i tornant pels Holandesos.

He sortit amb ganes i ganivet a la boca, tot i que he trobat un pel de transit per la hora que era he mirat d’anar el més ràpid possible. M’he posat de peu alguna vegada més del que es normal, mirant d’aprofitar la inèrcia.

La última vegada que vaig fer aquest mateix recorregut va ser el passat 24 d’abril, aquesta vegada he fet un millor temps i amb menys consum energètic i menys patiment cardíac, anem recuperant la forma poc a poc, esta bé.

La llàstima es que he perdut un pel de temps tan pujant com baixant, m’he trobat un camió sortint del polígon i calculo que en total puc haver perdut uns 30 segons, que es molt comparant el temps total de la porta de casa a la porta de casa.

Veureu que en quan a temps tinc una mida curiosa, es el temps que tardo de la porta de casa al cim de Campdasens, es a dir un cop es passa Campdasens es puja fins al cim per una pista encimentada, a dalt de tot i hi ha una senyal de GR i un pi, just allà miro de saber que he tardat.

Comparant m’ha sortit:

Comparativa Campdasens
24 Abril 8 Maig
Temps total 1h 21m 19s 1h 18m 44s
Temps al cim Campdasens 56m 05s 54m 04s
Velocitat mitja 20.12km/h 20.75km/h
Velocitat màxima 58.7km/h 58.1km/h
Consum caloric 1433kcal 1418kcal
Mitja cardíaca 155ppm 152ppm
Mitja cardíaca % 84% 82%
Pulsacions màximes 175ppm 173ppm
Pulsacions màximes 95% 94%
Cadència mitja 84ppm 86rpm

Aquí us deixo el track per si us ve de gust descarregar-lo i mirar de fer-lo, us puc prometre que el ritme, si més no per mi es important 😉

Download file: 2014-05-08.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador.

Digues si t'ha agradat

Comparteix