Avui hem sortit, es festa a Barcelona. Érem el Santi, el Fer i jo, i el Fer va decidir quedar a les 8 al Caprabo. Al final el David de Vilanova ha fallat, la veritat es que el temps amenaçava aigua a dojo, però al final res de res.

A la nit ha plogut i com que havíem quedat a les 8 i tenia ganes de donar-li una estona de més, he sortit sol a les 6:30, he pensat que pujar la Fita, baixar a Vallcarca i tornar per Campdasens em donaria suficient per arribar e les 8 al Caprabo, així ha estat.

Molt de fang, potser un pel massa, sobre tot a camins amples, als corriols estava millor, la pega dels corriols molls, es que la pedra rellisca i es més senzill acabar a terra.

Hem sortit de nou, Fita amunt, hem anat a buscar els Holandesos y hem baixat per la Casa Nova fins a Jafre, d’allà hem agafat el primer camí a mà esquerra, el que dur a una casa particular, no el del parking de Jafre, el Santi coneixia un corriol de baixada que jo no, per cert, molt xulo i divertit.

Hem baixat el corriol fins arribar a la riera i acabar de nou al creuament que hi ha a sota la Fasina, abans de començar la pujadeta als Massets, i ens hem dirigit cap als Massets de Baix, d’allà, pujada per la trialera que hi ha al costat de la pista encimentada que puja dels Massets a Quatre Camins. Volia veure que tal la roda de 29 pujant i la veritat es que bé, la pega era que hi havia un pel massa de fang i ha fet que la roda rellisques i costés un pel segons quins punts.

Hem arribat a dalt i seguint la pista, hem baixat per la trialera que ens dur a darrera de Quatre Camins, aquesta millor, d’allà fins a Olivella, al cementiri.

El Santi volia anar a buscar un corriol a Santa Susana, però per temps era un pel just, així que hem baixat la trialera que hi ha darrera del cementiri d’Olivella i hem anat a parar altre cop a Quatre Camins, hem baixat de nou trialera fins als Massets de Baix, aquesta vegada la que hi ha sota de la torre de la llum elèctrica a sota, no l’havia fet mai baixant, un pel de pedra, però es pot fer més o menys bé.

Allà ens hem separat, el Fer i el Santi han anat cap a Ribes pel GR92 de La Cova Negre i jo he tornat per Pista cap a Sitges, La Fasina, Caçadors i recte cap a casa.

Ploure no ha plogut, però fang en dúiem de sobres. La pega del fang i la Felt, es que té un defecte de disseny el quadre, ja me’n vaig adonar a l’inici d’agafar-la. Quan hi ha fang, les pedres s’enganxen a la roda de darrera, i cauen en un forat que hi ha entre el Basculant de darrera i el Quadre, fent que la pedra quedi allí clavada i en contes de treballar l’amortidor de darrera, la pedra va fent malbé el Basculant i el Quadre que son d’Alumini. He hagut de parar varies vegades per treure fang i pedres, haurem de fer-li algun invent per tal de que no entrin pedres, es un pel perillós per la vida del quadre i no tinc clar si la garantia de Felt es faria càrrec de la substitució. Avui amb la sort de dur el mecànic de Felt a sobre, el Fer s’ho ha mirat i ha fet cara de sorprès, diu que parlarà amb Felt, però no crec que facin gran cosa.

En total, contant que he fet sortida doble, a mi m’han sortit 55,03km que he fet amb 3 hores 46 minuts, a una mitja de 14,6km/h, una velocitat màxima de 54,8km/h que deu ser o baixant la Fita o baixant a Vallcarca, sinó no en quadra. En consum energètic 2825kcal, una freqüència cardíaca mitja de 150 ppm i una màxima de 228 ppm, suposo que algun error, sinó hagués petat. El desnivell de 1371 metres positius i de 1416 metres de negatius.

El cap de setmana vinent més, suposo que sortirem d’hora i farem el Pantà de Foix, en tinc ganes.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix