Avui hem sortit el Damià, el Sergi i el Xavi, un amic del Sergi i de Gaizka que no havia sortit mai amb nosaltres encara.

La idea inicial, era que també vingués el Gaizka, però m’ha enviat un SMS de bon matí, esta constipat i no es travava gaire bé.

Inicialment anàvem a fer Sitges a Olesa i fins a Begués, allí deixaríem el Sergi, el Xavi i el Gaizka que anirien fins a Gavà per carretera, ja que estan preparant una via verda amb les seves receptives parelles.

Al final resulta que havien quedat per sortir pel passeig de Sitges, però no m’han dit res fins a la tornada de Begués cap a Sitges.

Hem fet un Sitges a La Plana Novella, fins a Can Grau per carretera, fins a l’Esquerra per pista i a l’esquerrà hem agafat de tornada el camí típic que sempre fem en sentit contrari. La veritat es que en sentit contrari es més senzill, les pujades son curioses.

El Sergi i el Xavi anaven a un ritme molt menor, el Damià sobrat com sempre, jo intentant seguir-lo.

La tornada havia de ser “diferent”, hi així ha estat. Hem agafat el camí del la ruta Valvuena original, pujant fins a les antenes amb bici. La pujada es dura de nassos, amb un desnivell important i amb un paviment en condicions de “compte” al baixar, per tan de pujada encara costa més. Des de les antenes, hem agafat una pista que hi ha per darrera, ràpida i ample que un cop comença a pujar amb un desnivell inhumà, té a mà esquerra una baixada de trialera molt bona.

Tan bona es la baixada, que l’hem hagut de fer a peu en gran part, realment complicada. Segurament hi ha parts molt poc ciclables, la majoria es poc ciclable i hem hagut de fer peu i agafar la bici a pes m’és d’una i de dues vegades.

Al final de tot, ens ha deixat a la pista principal de Begues a La Plana Novella, que hem seguit fins el començament de l’asfalt, hem agafat a l’esquerra per baixar cap a Sitges fent un pel de volta però evitant haver de baixar a Jafre i tornar a pujar després.

El Sergi anava massa tocat, ha parat a menjar quelcom i el Damià que ja feia tarda ha tornat sense esperar-los, m’hi he quedat jo.

Al final la ruta l’hem fet amb 4 hores 24 minuts, tot i que a ritme es pot fer segur amb menys de 4 hores. En total han sortit 49,9km amb un desnivell de 1224metres, la mitja de 11,4km/hora, un pel lentot, però bé pel Sergi i pel Xavi. En el meu cas el consum energètic de 2616kcal.

La setmana vinent més, ja veurem si el Fer te la Lapierre muntada, si es que té el quadre i que fem llavors.

Deixo unes fotos de la ruta d’avui, que s’ha caracteritzat per la boira de bon matí que s’ha traduït en humitat i en no poder utilitzar les ulleres fins al final que ja feia sol, sinó era posar-te-les i empaparles.

Digues si t'ha agradat

Comparteix