Avui diumenge hem sortit el Xavi Benazet i jo, sortida tranquila es a dir Vallcarca, pujada a Campdasens i tornada. En total 25km, a les 9:30 estava a casa.

La idea era fer quelcom, el Fer no podia sortir, creia que el Gaizka tampoc perque estava d’exàmens ahir però l’he trobat a la platja i m’ha dit que hagués vingut.

En si la idea era anar a provar que tal la bici. Aquesta setmana, a la tarda vaig netejar la cadena amb benzina, pinyons desmuntats igual que els plats i un per un nets amb benzina, canvi del plat petit de 22, i neteja intensiva del canvi de darrera i de davant, van quedar molt malmesos després de la de Tracks del Diable.

També pastilles noves. Error perque no les he comprat originals, sinó clòniques. Ceràmiques d’alta densitat, que en si frenen igual que les que duia, però al no ser originals em van costar bastant de muntar. Vaig haver de tallar un tros de la llengüeta metàl·lica de la pastilla de davant, però ja està. La pega es que duen massa compost, i he hagut d’afluixar el tacte al màxim, tan que la roda de darrera quedava frenada abans de sortir, a la tornada ja estava posicionada i havia perdut el que li sobrava, però definitivament no tornaré a fer-ho, les properes originals.

Estem preparant una sortida pel dissabte 24 de juliol. Farem un Sitges a Montserrat, calculo que en unes 8 hores, son 78Km, amb un IBP de 270 i 3mil metres de desnivell, no pinta gents malament. En sí he pintat el GR5 i l’he anat adaptant per tal d’arribar fins a Montserrat. La part final, es la més dura, ja que anem des de Collbató al Monestir donant la volta a Monserrat i son 18km de pujada constant, es la part que més ens costarà.

Està obert a qui vulgui venir, d’entrada serem 4 o 5, depenent si pot venir el Diego Rama o no, i vindrà el Sergi Mateu, el meu monitor d’Spinning. A veure si puc parlar amb el Damià, el marit de la Margarita, per si vol venir també.

El Xavi arribat al cim de Campdasens, no hi ha hagut major problema, però fa cara d’esgotat.

Digues si t'ha agradat

Comparteix