Avui hem sortit el Fer i jo, la idea era arribar fins a l’Ordal.

Jo he muntat aquesta setmana llantes noves. No són noves, son de segona mà, però estan en molt bones condicions. Són unes Mavic Crossmax SL del 2006/2007 per la meva Lefty. A més a més hi he posat neumàtics nous, uns Maxxis Larsen TT 2.0 LUST.

Eines noves de Cannondale, les que entren just a l’eix de la Lefty, per tan he tret les eines de sota del seient i he tret les banyes posant punys nous, o sigui “rentada” de cara i bici nova. Aprofitant també la cadena nova i els pinyons de darrera nous!!!

Hem quedat a les 7 al Caprabo però el Fer m’ha trucat a les 6:45 que no arribava, que anés tirant i ens veiem just al cap de dalt de la pujada dels Masets, abans d’entrar a la trialera del GR5 que va a Can Grau.

Fins aquí tot bé, hem fet la trialera, hem anat a Olesa de Bonesvalls i hem seguit la pista de l’altre dia camí de l’Ordal.

A mig camí, hem anat a l’esquerra, ja que la setmana passada no varem arribar a l’Ordal perquè em vaig colar al mapa fent-lo amb el CompeGPS.

Ha resultat una pujada infernal. Ciment al terra just a sota de les torres d’alta tensió i el Garmin ens ha marcat 31% de desnivell, ha estat impossible pujar, així que peu a terra i els últims metres a peu i intentant baixar les pulsacions que estaven a tope per la pujada, semblava que el cor anés a sortir de la caixa toràcica.

Un cop a dalt, la pista seguia pujant però amb desnivells de 12% al 13% i amb un ferm molt dolent, molta pedra grossa i molta terra, cosa que ens ha fet anar amb plat petit i cap o un pinyó depenent del tros.

Un cop al final hem trobat un creuament amb una senyal que hem seguit, tot i que la meva ruta deia a la dreta hem anat a l’esquerra, deia Ordal 3km.

Hem baixat uns 500 metres i a la dreta per una pista nova de llarga baixada, aquí ja marcava 2,5km Ordal. De cop ens hem trobat amb una baixada forta encimentada i l’Ordal a davant. Per la hora que era hem decidit fer la volta, ens hem quedat a escassament 2km de l’Ordal, però ens tocava una baixada bruta i pujar per la mateixa pista, i per l’experiència ens veiem tornant a fer-ho a peu.

Tot perfecte fins que ha començat la baixada dura de pedra del 12% al 13%, just abans d’arribar a l’asfalt del 31%. Baixàvem ràpid i dec haver donat amb el canto d’una pedra a la roda de darrera.

Resum, roda desinflada, tot de líquid al quadre de la bici i he hagut de posar càmera!!!

Estem fent quelcom malament amb el Tubeless, no pot ser que una roda nova amb escassament 30km es faci malbé d’aquesta manera, hem de mirar de fer un canvi de líquid o quelcom per l’estil.

Total amb la càmera, la mala “hòstia” i la hora que era, la roda ha quedat mal talonada, però m’era ben igual, hem tornat cap a Sitges, bé el Fer m’ha deixat on hem quedat al matí i ha anat cap a Ribes i hem acabat la sortida.

Demà dissabte al matí m’aproparé a Neumàtics Bladé a veure si em poden posar quelcom per arreglar la roda tubular, estic fins els nassos!!!

Us deixo unes fotos just abans de punxar la roda de darrera.

Espero que el diumenge puguem tornar a sortir, aquesta vegada sortida més curteta, espero estar de tornada cap a les 10:30 o les 11:00, així aprofito el matí amb la meva família.

Digues si t'ha agradat

Comparteix