Avui havia de sortir amb el Fer, però m’ha enviat un missatge que he vist a les 6 del matí on deia que encara tenia problemes amb la gola, i això que el constipat es de fa 2 setmanes. M’he tornar a ficar al llit i he aguantat fins a les 7 i poc.

He agafat la bici i he fet Sitges, Vallcarca, Campdasens i tornada a Sitges per la trialera on la setmana passada em vaig caure, però avui sense caure.

Des del garatge fins al cap d’amunt de Campdasens, just abans de començar a baixar 55 minuts 30 segons clavats. La última vegada que ho vaig fer amb un temps de por, van ser 58 minuts 11 segons, avui 2 minuts 41 segons menys!!!

Arribada a Sitges amb 1 hora 20 minuts 3 segons, crec que no ho he fet tan ràpid mai, el que no tinc clar es poder tornar-ho a fer amb el mateix temps i millorar-ho, però ho intentarem, es clar.

Velocitat mitja 18,8km/h, en un total de 25 kilòmetres 80 metres, desnivell 741 metres de pujada i 761 metres de baixada, algun error hi ha segur, perquè he sortit i he tornat al mateix punt. Freqüència cardíaca mitja 153 pulsacions i diu que el màxim 246 pulsacions per minut, dedueixo que al sortir al matí, no estava suat per tan no hi havia bon contacte, he pujat de voltes segur, però no crec que més de 190 pulsacions, per tan ho dono com a dolent.

Fer, Gaizka a veure si us hi veieu amb cor de fer-ho amb aquest temps…

Apa dons la setmana vinent més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix