Avui hem fet una sortida el Fer i jo. He anat a recollir-lo a Sant Pere de Ribes i d’allí hem anat cap a Vilanova, seguint el Xallenger però desviant-nos cap a Puig de l’Àliga, que hem fet al cap d’uns 15 kilòmetres. Jo no l’havia fet mai, i verdaderament té unes pujades que a mitges penses més d’un cop si val la pena seguir amb bici o es millor anar a peu! Tot i amb això son factibles, el cor puja a tope però si hi ha cames es pot fer. Un cop al cim es veu Cañelles, crec que es veu també Vilafranca del Penedès, tot i que no tinc gaire clar que sigui Vilafranca, en resum hi ha una vista espectacular.

Deixo una foto des del cap d’amunt del Pic de l’Àliga. En total he fet uns 42 kilòmetres, el Fer n’ha fet 12 menys perque he anat jo a recollir-lo a casa seva. Ell i el Gaizka ahir varen fer sortida per Vic, amb això vull dir que ell n’ha fet 30 però ahir en va fer quasi 60, es a dir un bon cap de setmana.

En quan a curiositats, els 2 som Tubeless 100%, tot i que amb alguns problemes. Jo sóc Tubeless de www.sincamaras.com i ell es tubeless casero, es a dir, va segellar els forats dels radis amb cinta americana i posteriorment va posar valvules que va treure de càmeres velles, i per ara funciona prou bé. El únic problema que té, es que el neumàtic no es pas tubeless, i té una serie de “nusos” als talons dels neumàtic, que fan que no segelli del tot bé, i per ara ha d’inflar cada dia que surt. Jo en canvi perfecte amb la roda de davant i no tan bé la de darrera, em toca inflar cada 3 o 4 dies. Avui li he punxat 25ml nous de Latex, si veig que amb 3 dies es torna a desinflar, desmuntaré de nou la roda de darrera i intentaré tornar a fer-la, crec que perd i no tinc clar a on.

Tot i amb això es guanya un munt de tracció, ja que es poden portar els neumàtics amb menys pressió i per altra banda que no punxis més. Jo encara no he punxat, però el Fer ahir a Vic va punxar 2 vegades i es va segellar el forat ell sol, cosa que et dona gran autonomía i tranquilitat

Tan bon punt tinguem el kit de tubeless casero en condicions, li farem fotos i el penjaré al Blog, per ara jo ja li he posat Latex fet per nosaltres, amb mes o menys precisió 60% de Latex, 35% d’aigua i 5% d’amoniac i perfecte, seguella a la primera i per postres es exageradament més econòmic que qualsevol cosa comprada.

Espero que la setmana vinent pugui escriure quelcom de nou amb referencia al Tubeless.

Raül

DSC00948

Digues si t'ha agradat

Comparteix