Ribes a Vilanova i Canyelles

Sortim de Sitges cap a Ribes pel camí que hi ha al costat de l’Aldi, arribem a Ribes i creuem el poble cap a l’IES Can Grau. Un cop allí anem cap al Castell i entrem, creuem el Castell i anem a l’esquerra en dirección Vilanova.

Un cop arribem a Vilanova i la Geltrú anem per carretera cap a l’hospital de Sant Antoni Abad, abans d’arribar-hi anem a la dreta en direcció cap al Montgròs.

Anem per una serie de pistes d’urbanitzacions poc senyalitzades i acabem en la urbanització que hi ha al cap d’amunt de Canyelles. Seguim un caminet estret i anem a parar a la benzinera que hi ha a Canyelles.

Darrere de la benzinera hi ha un caminet que ens portarà amb una pujada molt forta, on segurament harem de fer peu a terra alguna vegada al final de la ruta del Xallenger 2008 i tornem a aparèixer al Castell.

D’aquí seguim la riera i creuem Ribes de nou, tornem a Sitges pel mateix camí que hem fet aquest matí per arribar a Sitges.

NOTA: la tornada de Canyelles a Sant Pere de Ribes s’ha vist modificada després d’entrar en funcionament l’autovia de Vilanova a Manresa, la tornada per darrere de la benzinera ja no es pot fer. Mirarem de refer la ruta per tal de trobar un nou camí. Agost 2013

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix