Can Grau pel GR5 (Tornillo)

Sortim del Caprabo, arribem al Collet de la Fita, seguim cap a Les Bassures, Cap de Caçadors i baixem cap l’encreuament de Jafre/Olivella. Anem direcció Olivella, es a dir cap a La Fasina i al final trobem Els Masets de Dalt. Comença una pujada dura mig asfalt i mitja pista. Al final de tot, tenim una bona vista, estem a Quatre Camins. A l’esquerra aniríem cap a Pineda Park / Valls Altos, a la dreta cap a Can Grau pel GR5 (Tornillo), farem aquesta pista de tornada, es més divertida.

Seguim recte cap a les Masies del Garraf, les passem i seguim baixant. A punt d’arribar a l’última pujada abans d’Olivella, anem a la dreta per una draçera, vigileu que s’ha de passar un camp llaurat. Sortim a la carretera asfaltada d’Olivella a Can Grau, seguim la carretera fins a Can Grau. Un cop allí, just enmig del revol més tancat que hi ha seguim recte per una pista petita, és una trialera molt maca i poc dura, és llarga i demana resistència i no baixar de la bici, però és poc tècnica, coneguda com “el tornillo”. Al final de tot arribem de nou Quatre Camins i anem cap a tornada per on hem vingut.

 

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix