Ribes a Valles Altos i Jafra

Sortida de Sitges, direcció al Caprabo i anem cap a Ribes, deixant l’Aldi a mà dreta, un cop a Ribes, just abans d’entrar al pont que creua la carretera anem a mà dreta per un caminet estret i molt bonic que ens portarà a Valles Altos.

Allí seguirem per la urbanització fins a deixar-la i seguir per una pista petiteta, amb una pujada forta en algun punt i que ens portarà a la Granja Escola, que deixarem a la dreta i anirem a creuar la urbanització fins al final, per entrar al parc Natural de Garraf.

 Un cop al parc, hi ha un encreuament a la dreta, que agafarem, ja que ens deixa als Massets, per una baixada que habitualment hi ha rieres de baixar aigua, però que tot i que és molt tècnica es pot baixar sense posar el peu a terra.

Un cop a vall, anem a la dreta cap als Massets de Baix i un cop trobem el encreuament cap al GR92, anem a l’esquerra cap a la pista principal de Sitges a Olivella, compte amb la cadena.

Sortim a la pista i agafem el caminet que tenim just a davant que ens deixarà després d’una pujada al parking de cotxes de Jafra, allí anem a l’esquerra cap a la Plana Novella, que creuarem pel parking i seguirem camí a Begues, un cop trobem el encreuament que ens deixa a l’esquerra cap a Can Grau, recte a Begues, anirem a la dreta, compte amb la cadena, ens portarà a Vallgrassa, que deixarem a mà esquerra i seguirem recte cap a la carretera de Castelldefels a la Plana Novella.

Creuem la carretera i seguim per la trialera, en aquest cas la de la dreta, que es pot fer sencera a sobre de la bici, tot i que espanta una miqueta. Un cop finalitzada la trialera, seguirem el caminet fins a sortir a la pista principal, anirem a la dreta cap a l’encreuament de Sitges a Jafra/Olivella de nou. A mà esquerre cap a Sitges, passant pels caçadors i fent la trialera de rigor després del Collet de la Fita, i acabarem passant per davant del Caprabo i ja hem acabat la ruta.

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix